Kırklareli Burhan, hayallerine CİMER ile kavuştu

Burhan, hayallerine CİMER ile kavuştu

Paylaş
Burhan, hayallerine CİMER ile kavuştu

Burhan, hayallerine CİMER ile kavuştu



Vahit İŞBAŞARAN/KIRKLARELİ, (DHA)-KIRKLARELİ Valisi Osman Bilgin eşi İlknur ile birlikte Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanlığı tarafından Demirköy İlçesinde düzenlenen Turan Karaman Kupası Atlı Dayanıklılık Yarışmaları'nın yapıldığı Palivor çiftliğinde özel birey Burhan Özdemir'i misafir ederek, özel gününde yanında oldular.

Lüleburgaz ilçesinde yaşayan +1 farklı özel birey Burhan Özdemir, çok severek izlediği Arka Sokaklar dizi oyuncusu Eda Yörüklü ile görüşmesinin hayalini Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) üzerinden yaptığı başvuru ile gerçekleştirdi.
Özdemir'in aağabeyi Burak Özdemir tarafından kardeşinin hayalini gerçekleştirmek için sevilen Arka Sokaklar dizisi oyuncusu Eda Yörüklü'ye ulaşma çabalarının sonuçsuz kalması üzerine CİMER üzerinden isteklerini bildirmesi ile Burhan'ın hayallerini gerçekleşmesinin yolu açıldı. CİMER üzerinden Valiliğe yönlendirilen başvuru, her CİMER başvurusunda olduğu gibi anında işleme alındı. Vali Osman Bilgin'in talimatı ile İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Özgür Tiran sevilen dizinin oyuncusu Eda Yörüklü ile iletişime geçti. Özel birey Burhan'ın isteği kendisine iletilen oyuncu da böyle bir özel günde anlamlı farkındalıkta Burhan'ın hayallerini yerine getirmekten büyük mutluluk ve onur duyacağını belirtti.

Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü etkinliği kapsamında özel birey Burhan ve ağabeyi Burak, Vali Osman Bilgin ile işi İlknur Bilgin tarafından Demirköy ilçesindeki Palivor çiftliğinde, Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlikte misafir edilerek, çok sevdiği dizi oyuncusu Eda Yörüklü ile video görüşme yöntemi görüştü. Gerçekleşen görüşmede Burhan'ın hayranı olduğu sanatçımız Yörüklü, Burhan ile her zaman görüşmeye devam edeceklerini, ayrıca böyle bir anlamlı etkinlikte bulunmaktan da çok mutlu ve gururlu olduğunu belirterek, Burhan ve tüm +1 farklı özel bireylerin Dünya Down Sendromu Farkındalık gününü kutladı.
Vali Bilgin, Dünya Down Sendromu Farkındalık Gününde Özel birey Burhan'ın hayallerinin gerçekleşmesine vesile olmaları sebebiyle onun mutluluğu ile bugün hepimizin çok mutlu olduğunu ifade ederek, Burhan ve tüm +1 farklı özel bireylerimizin Dünya Down Sendromu Farkındalık günü kutladı.

Haberin Devamı