Futbol Burhan Karaçam: Borcu bitirmeye süremiz yetmez
Paylaş
Burhan Karaçam: Borcu bitirmeye süremiz yetmez

Fenerbahçe'de Ali Koç'un başkanlığa seçilmesiyle yönetime giren Burhan Karaçam, Sarı-Lacivertlilerin borç sarmalından nasıl çıkacağını açıkladı.

Türkiye, Burhan Karaçam'ı bankacıklık sektöründe yarattığı devrimci yönetim yaklaşımlarından tanıyor. Fenerbahçe yönetiminin önemli isimlerinden Burhan Karaçam, Sözcü gazetesinden Özlem Gürses'in sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu mali durumu değerlendiren Karaçam, kritik tespitlerde bulundu:

SÜREMİZ YETMEZ!

"Biz kendi görev süremiz içinde bu borç yükünü ortadan kaldıramayız. Bu yüksek borcu taşımanın ötesinde, önümüzdeki 3 dönemin her biri için o dönemle ilgili giderleri karşılayacak gelir kaynakarlarını da bulmamız gerekiyor. Eylül, ekim gibi önümüzü daha rahat görürüz. Ama camiamıza ve taraftarımıza güvenimiz tam.Bu kulübün layık olduğu yere gelebilmesi için, gereken desteği bize vereceklerine inanıyoruz. Bunu da çok kısa zamanda sadece Türkiye değil, tüm spor dünyası görecek.

Fenerbahçe'nin sırtında ağırlaşan borç yükünü hafifleteceklerini belirten Burhan Karaçam, "Yeni yapılanmayla sportif başarı mutlaka gelecektir. İçinde bulunduğumuz koşullar, yapmak istediklerimizi biraz kısıtlıyor. Ama yine de yapabileceklerimizin en iyisini yapmak için mücadele edeceğiz. Biz temel çözümü kendi öz kaynaklarımıza yönelmek ve çareyi genç sporcular yetiştirmekte buluyoruz." ifadeleriyle başarı için umutlu konuştu.

Haberin Devamı