Gündem Burhaniye'de kaza: 2 ölü, 3 yaralı

Burhaniye'de kaza: 2 ölü, 3 yaralı

Paylaş
Burhaniye'de kaza: 2 ölü, 3 yaralı

Balıkesir'in Burhaniye İlçesi'nde, otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Kaza, bugün saat 11.30 sıralarında E-87 karayolunun Öğretmenler Mahallesi kavşağında meydana geldi. Burhaniye’den Ayvalık yönüne giden 56 yaşındaki Raşit Süren yönetimindeki 35 VRF 58 plakalı kamyonet, iddiaya göre kontrolsüz olarak tali yoldan ana yola giren 83 yaşındaki Mesut Duran yönetimindeki 34 ZK 8739 plakalı otomobile çarptı. Şiddetli çarpmanın etkisiyle kamyonetin metrelerce sürüklediği otomobil hurdaya döndü. Otomobil sürücüsü Mesut Duran ile yanında oturan kızı 52 yaşındaki Türkan Yılmaz ve eşi 75 yaşındaki Akgül Duran ile diğer sürücü Raşit Süren ve yanındaki eşi 52 yaşındaki Emel Süren yaralandı.

Haberin Devamı

Otomobilde sıkışan Mesut Duran ve kızı Türkan Yılmaz, hastaneye götürülmeye çalışıldığı sırada yaşamını yitirdi. Otomobilin ön koltuğunda sıkışan Duran ve kızını kurtarmak için büyük çaba harcanırken ambulansın olay yerine geç geldiğini iddia eden vatandaşlar duruma tepki gösterdi.

Yaralılar Akgül Duran ile Raşit Süren ve Emel Süren ise Burhaniye Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sefer TALAY/ BURHANİYE (Balıkesir), (DHA)