Burhaniye Burhaniye’de Spor Şenliği düzenlendi

Burhaniye’de Spor Şenliği düzenlendi

Paylaş
Burhaniye’de Spor Şenliği düzenlendi

Burhaniye’de Spor Şenliği düzenlendi

BALIKESİR’in Burhaniye ilçesi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce, 'Okullar Hayat Olsun' projesi kapsamında açılan spor kursları tamamlanırken, kursları bitiren gençler Atatürk Spor Salonu'nda gösteri yaptı. Spor Şenliği adı altında düzenlenen etkinlikte görev alan gençlere, madalya ve kupaları verildi.

Atatürk Spor Salonu'ndaki, jimnastik, güreş ve tekvando gösterileri yoğun ilgi gördü. Sporcuların ödülleride Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner, Burhaniye Belediye Başkan Vekili Bülent Başaran, Burhaniye Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr. Oğuzhan İlban, Burhaniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Bora Zihni ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Sabri Pekşen tarafından verildi. Sporcuların antrenörleri öncülüğündeki gösterileri yoğun ilgi gördü. Gösteriye katılan ekiplere kupaları verilirken, bütün sporcular da madalya ile ödüllendirildi. Göstenin ilgi gördüğünü söyleyen Güreş Antrenörü Züref Sofuoğlu, “Güreş kursunda 25 sporcu ile çalışma yapıyoruz. Gösteriye 9 sporcu ile katıldık. Sporcularımız çok güzel bir gösteri sergiledi. Hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

Etkinliğe katılanlara teşekkür eden Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bülent Dükancı ise, 'Okullarımızda 'Okullar Hayat Olsun' projesi kapsamında voleybol, futbol, jimnastik, güreş, badminton ve boks kursları açmış bulunmaktayız. Burada bunların finalini yaptık. Bu gösterinin sonunda sporcularımıza madalyalarını ve kupalarını takdim ettik. Biz bu kursları açarken, okullarımızda öğrencilerin madde bağımlılığı ve teknoloji bağımlılığından uzak durmasını hedefliyoruz. Kursların artarak devamını ve daha çok çocuğun katılmasını istiyoruz” diye konuştu.

Sefer TALAY/BURHANİYE(Balıkesir), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı