İznik Bursa Milletvekili Işık, İznik Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti

Bursa Milletvekili Işık, İznik Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti

Paylaş
Bursa Milletvekili Işık, İznik Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti

Bursa Milletvekili Işık, İznik Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti

Şenol POYRAZ/İZNİK,(Bursa),(DHA) – BURSA’da, İznik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Dede, Meclis Başkanı Hüseyin Yılmaz ve Oda heyeti, AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık’ı konuk etti. Ziyarette, AK Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Gökbulut, İznik Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bektaş ve partililer de hazır bulundu.

Ziyaretleri dolayısıyla Milletvekili Işık’a teşekkür eden Başkan Dede, İznik TSO’nun siyaset üstü, İznik’in ekonomik geleceğinin kurgulandığı, kentin menfaatine olacak tüm görüş ve önerilerin konuşulduğu bir kurum olduğunu ifade etti. Başkan Dede, “Şehrimizin en önemli sorunları arasında yer alan Yıllardır sonuçlanmayan Sur içi ,Sur dışı sit alanları ve müze kazılarında çıkan kalıntılar yüzünden mağdur olan yüzlerce vatandaşın sorunu var. Sizlerin de bu taleplerin hayata geçirilmesi noktasında üst düzey sorumluluk alacağınızı biliyoruz” dedi. Başkan Dede’nin akabinde, ziyarette bulunan iş insanları, görüş ve önerilerini Milletvekili Işık’a iletti.

IŞIK: İZNİK TSO KENTİMİZİN EN DİNAMİK KURUMU

Ziyaretin çok verimli geçtiğini söyleyerek İznik Ticaret Odası’na ve iş insanlarına teşekkür eden Milletvekili Işık, “İznik TSO kentimizin en dinamik kurumlarının başında geliyor. Bugünkü görüşmenin çıktıları da bunun çok net göstergesi. Bizlere ilettiğiniz taleplerin notunu aldık. İş insanlarımız, ülkemizin geleceği için çok önemli. Bizler de bu önemin farkındayız. Ak Parti ilçe başkanımız Halil İbrahim Gökbulut ile Taleplerinizi önemsiyor, iş dünyamızın her zaman arkasında olduğumuzu ifade ediyoruz” diye konuştu.

(FOTOĞRAFLI)

Haberin Devamı