Gündem Bursa'da satırlı dehşet

Bursa'da satırlı dehşet

Paylaş
Bursa'da satırlı dehşet

Benzincide bira şişelerini kırıp görevlilerle tartışan biri kız üç arkadaş, satır ve bıçakla dehşet saçtı

Piknik sonrası gittikleri benzin istasyonunda bira şişelerini kırıp görevlilerle tartışan biri kız üç arkadaş, satır ve bıçakla dehşet saçtı. Yaklaşık 1 saat süren gerginliği polis biber gazı sıkarak bitirebildi.

Bursa Emniyeti’nde hırsızlık suçundan çok sayıda kayıtları bulunan S.Ö (32) ile M.A Y. (17), önceki gün kız arkadaşları N.Y (21) ile birlikte Mudanya İlçesi’ndeki Kumsas sahilinde piknik yapıp içki içti.

TAŞKINLIK YAPINCA UYARILDILAR

A.Y'nin kullandığı kamyonetle gece piknikten dönen 3 arkadaş, aracı yıkamak için Yıldırım İlçesi’ndeki akaryakıt istasyonuna geldi. Burada bira içip bağırarak konuşan Ö. ve M., içtikleri biraların şişelerini duvarlara atıp kırınca görevliler tarafından uyarıldı. Bunun üzerine iki şüpheli iddiaya göre araçtan aldıkları satır ve bıçakla görevlilere saldırdı.

KIZ ARKADAŞINA BİLE BIÇAK DAYADI



Araçlarına yakıt almak için tesadüfen istasyona gelen polis ekibi olaya müdahale etti. Çıkan arbedede S.Ö, bıçakla polis memuru Hamdi Taşkıran’ı kolundan hafif yaralarken, M. de N.Y'nin boğazına bıçak dayadı.

Yaklaşık bir saat süren ikna çalışmalarına rağmen teslim olmayan M., biber gazı sıkılarak etkisiz hale getirildi. Şüpheliler gözaltına alındı.

Erdoğan PAÇİN / DHA

2