Spor Bursa'daki GS Store'da gerginlik

Bursa'daki GS Store'da gerginlik

Paylaş
Bursa'daki GS Store'da gerginlik

Bursaspor'la karşılaşmak için kente gelen Galatasaray kafilesinde bulunan futbolculardan Nordin Amrabat, GS Store mağazasında düzenlenen imza törenine katıldı. Tören öncesinde iki takım taraftarları arasında yaşanan kavgada bir kişi yaralandı

Amrabat'ın imza günü için mağazaya akın eden sarı kırmızılı taraftarlar kendi arasında kavga etti. İki taraftar arasındaki yumruklaşma sırasında bir kişi de yanında bulundurduğu biber gazını sıktı.

Spor Toto Süper Lig'in 20'nci haftasında bu akşam Bursaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'ın yetenekli futbolcusu Nordin Amrabat taraftarla buluştu. Sarı kırmızılı taraftarlar, Bursa Nilüfer İlçesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda bulunan GS Store'da düzenlenen organizasyona Amrabat ile fotoğraf çektirmek ve imza alabilmek için akın etti.

Haberin Devamı

BİBER GAZI SIKTILAR

İmza günü için mağazaya akın eden sarı kırmızılı taraftarlar kendi arasında kavga etti. İki taraftar arasındaki yumruklaşma sırasında bir kişi de yanında bulundurduğu biber gazını sıktı. İmza sırasında bekleyen çocuklar biber gazından etkilenip ağlarken, polisler de kavga eden şahısları ayırarak mağaza önünden uzaklaştırdı.

BURSASPOR TARAFTARI DA GELDİ

Öte yandan bir grup Bursaspor taraftarı da mağazanın bulunduğu caddeye gelerek Galatasaray taraftarına tepki gösterdi. Çevik Kuvvet Ekipleri, yeşil beyazlı taraftarları mağazaya yaklaştırmazken, tezahüratlarının ardından dağılmaları için uyardı. İki takım taraftarları bir süre karşılıklı tezahürat yaptı. Bursaspor taraftarları daha sonra buradan ayrıldı.

Haberin Devamı

BASIN MENSUPLARI ÇIKARILDI

GS Store'da düzenlenen imza günü için gelen basın mensupları ise sadece kulübün televizyonu ve yerel bir televizyonun çekim yapabileceği söylenerek mağaza içerisinden apar topar dışarıya çıkarıldı.

DHA