Spor Bursaspor çizgi film oluyor

Bursaspor çizgi film oluyor

Paylaş
Bursaspor çizgi film oluyor

Bursaspor tutkunu iki üniversite öğrencisi, şampiyonluk yolunda ilerleyen yeşil-beyazlı takım için, kendi imkanlarıyla "çizgi film" hazırlıyor

Türkiye’deki değişik üniversitelerde öğrenim gören öğrencilerin oluşturduğu Üniversiteli Bursasporlular Derneği (ÜNİTİMSAH) üyesi Ömer Keskin ve Onur Zerey, gönül verdikleri Bursaspor için çizgi film hazırlamaya başladı.

ÜNİTİMSAH bünyesinde hazırlanan çizgi film için saniyede 25, dakikada ise bin 500 kare resim olacak şekilde tüm futbolcular ve teknik heyetin çizgi versiyolarını hazırladıklarını belirten Ömer Keskin, çizim aşamasına arkadaşı Onur Zerey ile birlikte başladıklarını söyledi.

Kendisinin Trabzon’da, Onur Zerey’in ise Ankara’da öğrenim gördüğünü belirten Keskin, çalışmalarına son şekli vermek için arkadaşıyla internet ortamında iletişim kurduklarını vurguladı.

YEŞİL-BEYAZLI TAKIM ADINA TÜRKİYE'DE BİR İLK

Keskin, Barcelona ve Boca Juniors gibi dünyaca ünlü takımların çizgi filmlerinin bulunduğunu, Türkiye’de ise böyle bir çalışma olmadığını belirterek, yeşil-beyazlı takım adına Türkiye’de bir ilke imza atmak istediklerini belirtti.

Çizgi film projelerini Bursaspor yönetimiyle de paylaştıklarını ve olumlu tepkiler aldıklarını ifade eden Keskin, "Timsah Yürüyüşü" adını verdikleri projenin zor olan başlangıç etabını geride bıraktıklarını, filmin bundan sonra daha hızlı ilerleyeceğini anlattı.

Keskin, filmi tamamen kendi imkanlarıyla yaptıklarını vurgulayarak, "Amacımız şampiyonluğa adım adım ilerleyen Bursaspor’a yeni minik taraftarlar kazandırmak. Bursaspor TV’de yayımlanacak bölümlerde güncel konular işlenecek" dedi.

ÜNİTİMSAH BAŞKANI BERİŞ

ÜNİTİMSAH Derneği Başkanı Emre Beriş ise Ömer Keskin ve Onur Zerey’in, projeye ilişkin çalışmalarını dernek çatısı altında yürüttüklerini belirtti.

Dernek olarak Bursaspor sevgisinin yaygınlaşması adına çok sayıda proje ürettiklerini ve birçoğunu hayata geçirdiklerini dile getiren Beriş, şunları söyledi: "Çizgi film de çok önemli projelerimizden biri. Ömer ve Onur arkadaşlarımız projenin yürütülmesi adına önemli sorumluluk aldı.

Projeyi Bursaspor yönetimi ile de paylaştık ve olumlu tepkiler aldık. ’Timsah Yürüyüşü’ adlı çizgi film yakın bir zamanda Bursaspor TV’de yayımlanmaya başlayacak."

Haberin Devamı

AA