Spor Bursaspor Galatasaray maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Bursaspor Galatasaray maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Paylaş
Bursaspor Galatasaray maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Toto Süper Lig'in 26. haftasında ikinci sırada yer alan Galatasaray deplesmanda Bursaspor'un konuğu oluyor. Her iki takımın taraftarı "Bursaspor Galatasaray maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?" sorusunu aratıyor.

Süper Lig'de bu hafta Bursaspor kendi sahasında Galatasaray’ı konuk ediyor. Sarı-Kırmızılı ekibin liderle arasında 8 puan fark bulunuyor. Sarı-Kırmızılı ekip 3 puan alıp Başakşehir'in puan kaybetmesini bekleyecek. Öte yandan Bursaspor ise 100. randevuda Galatasaray'ı devirmek istiyor. Peki, "Bursaspor Galatasaray maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?"

Haberin Devamı

BURSASPOR GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

Bursaspor Galatasaray bugün saat 19.00'da Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanacak. Mücadeleyi hakem Suat Aslanboğa yönetirken karşılaşmayı beIN SPORTS 1 kanalı canlı yayınlayacak.

BURSASPOR İLE GALATASARAY 100. RANDEVUDA!

Bursaspor ile Galatasaray, Süper Lig’de bugüne kadar 99 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar 51 kez sahadan galip ayrılan taraf olurken, yeşil-beyazlılar ise 22 kez rakibini mağlup etti. 26 mücadelede ise kazanan taraf çıkmadı. Aslan’ın 174 golüne, Timsah 83 golle karşılık verdi. Ligin ilk yarısında Türk Telekom Stadyumu’ndaki maç 1-1 sona ermişti.

CİMBOM, BURSA’YA 17 MAÇTIR YENİLMİYOR

Galatasaray’ın Bursaspor’a karşı son maçlarda üstünlüğü bulunuyor. Sarı-kırmızılılar, 13 lig, 3 Türkiye Kupası ve 1 de Süper Kupa olmak üzere oynadığı son 17 resmi müsabakada rakibine yenilmedi. Aslan bu maçlarda 11 kez kazanan taraf olurken, 6 maçta ise berabere kaldı. Bursa ekibi, Galatasaray’a karşı en son galibiyetini 28 Ocak 2012'de sahasında 1-0'lık sonuçla almıştı.

Haberin Devamı

ALDIĞI YENİLGİLER DEPLASMANDA

Galatasaray bu sezon deplasmanda 12 maç yaptı. Bu müsabakalarda 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet alırken, 15 gol atıp, 15 gol yedi. Bu sezon aldığı yenilgilerin hepsini de deplasmanda yaşadı. Cimbom son dış sahada maçında BB Erzurumspor ile 1-1 berabere kaldı.

ASLAN LİGDE SON 11 MAÇTA 3 PUAN VERMEDİ

Süper Lig'de son olarak dış sahada Beşiktaş’a yenilen Galatasaray, bu karşılaşmadan sonra rakiplerine 3 puan şansı vermedi. Ligde 11 maçtır yenilmeyen sarı-kırmızılılar 7 kez galip gelirken, 4 kez de berabere kaldı. Aslan bu süreçte Sivasspor, Ankaragücü, Göztepe, Trabzonspor, Kasımpaşa, Akhisarspor ve Antalyaspor’u mağlup ederken, Çaykur Rizespor, M. Başakşehir, Alanyaspor ve BB Erzurumspor ile de berabere kaldı.

LİGİN EN GOLCÜ TAKIMI GALATASARAY

Galatasaray, Süper Lig'de geride kalan 25 haftada rakip fileleri 52 kez havalandırdı. Sarı-kırmızılılar bu performansı ile ligin en çok gol atan takımları arasında bulunuyor. Cimbom'da Mbaye Diagne 22 golle gol krallığında zirvede yer alırken, bu gollerin sadece 2'ini sarı-kırmızılı forma ile kaydetti. Takım içinde ise en golcü isim 11 golle Henry Onyekuru.

Haberin Devamı

CİMBOM’DA 3 FUTBOLCU SINIRDA

Galatasaray’da 3 futbolcu Bursaspor maçı öncesinde sarı kart sınırında bulunuyor. Sarı-kırmızılılarda Martin Linnes, Badou Ndiaye ve Christian Luyindama müsabakada sarı kart görmesi halinde ligin 27. haftasında İstanbul’daki Yeni Malatyaspor karşılaşmasında takımını yalnız bırakacak.