Spor Bursaspor, Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürdü

Bursaspor, Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürdü

Paylaş
Bursaspor, Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürdü

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda 15 Ağustos Cumartesi günü Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü

Özlüce Tesisleri’nde teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetimindeki antrenmana sakatlıkları bulunan yeni transferlerden Necid ile Bekir Yılmaz ve Ozan İpek katılmadı. Hafif sakatlıkları olan Dany ve Bakambu, takımdan ayrı koşu çalışması yaptı.

Antrenman, ısınma koşularıyla başladı. Dar alanda pas ve pres çalışmasının ardından Ertuğrul Sağlam oyuncularına çift kale maç yaptırdı.

Bursaspor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Öte yandan adı transfer söylentilerinde geçen Ozan Tufan, antrenmanda yer aldı.

Özlüce’ye yeni saha


Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Özlüce Tesisleri’ne yaptırdıkları yeni antrenman sahasında incelemelerde bulundu.

Sahanın drenaj bölümünün sona erdiğini ifade eden Dündar, "Sahayı eylül ayında açmayı planlıyoruz. Antrenman sahasında taraftarlar için tribün de olacak" dedi.

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı da sahaya "Osmangazi Belediyesi" adını vereceklerini bildirdi.

Desteklerinden dolayı Dündar’a teşekkür eden Bölükbaşı, "Yönetim kurulu olarak bizim gücümüz bir yere kadar. Başta Bursa Valisi Münir Karaloğlu olmak üzere, büyükşehir ve ilçe belediyelerinin kulübümüze ciddi desteği var. Herkese desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ertuğrul Sağlam ise tribünlü antrenman sahasının taraftar günlerini daha da keyifli hale getireceğini kaydetti.

AA

Haberin Devamı