Spor Bursaspor'da 7 imza atıldı

Bursaspor'da 7 imza atıldı

Paylaş
Bursaspor'da 7 imza atıldı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Bursaspor, yeni sezon için kadrosuna dahil ettiği 7 oyuncu ile sözleşme imzaladı

Özlüce Tesisleri’nde düzenlenen törende, yeni transferler İngiliz kaleci Scoot Carson, Alfred N’Diaye, Bedrican Özdoğan, gurbetçi oyuncular Cemal Kaldırım, Tunay Acar, Deniz Aslan ve Barış Örücü basın mensuplarına tanıtıldıktan sonra kendilerini Bursasporlu yapan resmi mukavelelere imza attı.

Yeni transferlerden kaleci Scoot Carson ile 4, diğer 6 oyuncu ile 3’er yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.

Bursaspor Kulübü Genel Sekreteri Recep Bölükbaşı, yönetim kurulu üyeleri Necmettin Kocaman ve Erkan Kamat’ın da hazır bulunduğu törende, yeni sezonun Türk sporuna ve tüm takımlara hayırlı olmasını diledi.

CARSON: ÇOK MUTLUYUM

İngiltere’nin West Bromwich Albion takımından transfer edilen kaleci Scoot Carson da Bursa’ya 3 gün önce geldiğini ve şehrin belli bölgelerini ziyaret etme fırsatı bulduğunu söyledi.

Bursa’da bulunmaktan son derece mutlu olduğunu ifade eden deneyimli kaleci, "Bu kulüpte olmaktan son derece sevinçliyim. Umarım her şey benim için ve yeni kulübüm Bursaspor için güzel olur" diye konuştu.

Scoot Carson’ın ardından söz alan yeşil-beyazlıların diğer yeni transferleri de Bursaspor’un başarısı için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirtti.

N’GUEMA’NIN TERCİHİ BORDEAUX

Yeşil-beyazlıların dış transfer görüşmelerini yürüten yönetim kurulu üyesi Erkan Kamat, törenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bir gazetecinin, "Daha önce prensip anlaşmasına varılan Kamerunlu orta saha oyuncusu Landry N’Guema, Fransa’nın Bordeaux takımını tercih etti."

İBRAHİM KAŞ İDDİASI

Kamat, "İspanya’nın Getafe Kulübünün, Bursaspor’un İbrahim Kaş ile ilgilendiği yönünde açıklaması oldu. Bu oyuncuyla ilgili girişiminiz oldu mu?" sorusuna da "İbrahim Kaş ile ilgili hiç bir girişimimiz olmadı" yanıtını verdi.

Haberin Devamı