Spor Bursaspor'da neşeli idman

Bursaspor'da neşeli idman

Paylaş
Bursaspor'da neşeli idman

Bursaspor yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'nın Bad Bleiberg kasabasında sürdürüyor

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde gerçekleşen çalışmada, yardımcı antrenör Mutlu Topçu’nun hakemlik yaptığı turnuvada oyuncular sekizer kişiden oluşan dört takım halinde çift kale maç yaptı. Bir futbolcunun topa en fazla dört kez müdahalede bulunabileceği maçlar altı dakika sürdü.

Birinci takımın parfüm, ikinci takımın da çikolatayla ödüllendirildiği turnuvayı Yavuz Özkan, İbrahim Öztürk, Alfred N’Diaye, Tahacan Velioğlu, Stleian Kirita, İlhan Depe, Tunay Acar ve Okan Deniz’in oluşturduğu sarı takım şampiyon olarak tamamladı. Futbolcular şampiyonluğu büyük bir sevinç içinde kutladı. Şampiyon takımın yaptığı sevinç gösterisi ise alkış topladı.

Yeşil beyazlı takımın çalışmasına Miller dışındaki tüm futbolcular katıldı. PSV Eindhoven maçında sakatlanan Volkan Şen ve Ahmet Arı takımdan ayrı düz koşu yaptı.

TEKMELİKLERE İSİM

Bursaspor’da futbolcuların tekmeliklerine sevdikleri kişilerin isimlerini yazması dikkati çekti. Takımın yıldız futbolcusu Volkan Şen tekmeliğine anne ve babasının ismini yazdırırken, Ozan İpek’in de nişanlısının ismini yazdırdığı görüldü.

RAKİP DEĞİŞTİ

4’üncü hazırlık maçı oynayacağı rakibin Inter Bakü olduğu açıklanırken, firma bir yanlış anlaşılma olduğunu ve yeşil beyazlı takımın bir diğer Azerbaycan temsilcisi Nefçi Bakü’yle karşılaşacağını duyurdu. Bursaspor’un yarın TSİ 19.00’da Villach Stadı’nda Nefçi Bakü ile oynayacağı maç Bursaspor TV’den canlı yayınla ekranlara gelecek.

GOMEL’İ UZGUR İZLEYECEK

Ertuğrul Sağlam’ın teknik ekibinden antrenör Ersel Uzgur, Avusturya kampından ayrılarak Bursa’ya döndü. Uzgur’un vize işlemleri nedeniyle kamptan ayrıldığı bildirildi. Ersel Uzgur vizeyi aldıktan sonra Belarus’a gidecek ve yeşil beyazlı takımın UEFA Avrupa Ligi ön elemesinde karşılaşacağı Gomel’in yapacağı karşılaşmayı izleyeceği öğrenildi.

Emre KOŞAK/BAD BLEİBERG (Avusturya), (DHA)

Haberin Devamı