Merkez Bursasporlu taraftarlar maç dönüşü kaza yaptı

Bursasporlu taraftarlar maç dönüşü kaza yaptı

Paylaş
Bursasporlu taraftarlar maç dönüşü kaza yaptı

Bursasporlu taraftarlar maç dönüşü kaza yaptı

Gürkan DURAL/BURSA,(DHA) - KASIMPAŞA maçı dönüşünde Bursasporlu taraftarların bulunduğu minibüse arkadan TIR çarptı. Kazada hafif yaralanan 7 yeşil beyazlı taraftarın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Spor Toto Süper Lig'de İstanbul'da oynanan ve 1-1'lik eşitlikle sona eren Kasımpaşa - Bursaspor maçının dönüşünde Bursasporlu taraftarların bulunduğu minibüs kaza yaptı. Kaza, Orhangazi Köprüsü girişinde meydana gelirken, taraftarların bulunduğu minibüsün köprü girişi kaçırmasının ardından kenara doğru gelerek, geriye doğru manevra yaptı. Ancak bu esnada TIR, minibüse çarptı. Kazada minibüste bulunan 7 Bursasporlu taraftarlar hafif yaralanırken, hastaneye kaldırılan taraftarların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Konu üzerine bazı kulüpler de Bursaspor'a geçmiş olsun mesajları iletirken, Bursaspor'un taraftar grubu Teksas ise sosyal medyadan yaptığı duyuruda "Kasımpaşa deplasmanından dönmekte olan arkadaşlarımızın bulunduğu minibüslerden biri kaza geçirmiştir. Arkadaşlarımızdan bazıları hafif yaralanmıştır. Ağır yaralı yada daha üzücü bir durum yoktur" ifadelerine yer verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı