Magazin Büşra Pekin ve Beyazıt Öztürk evlendi!

Büşra Pekin ve Beyazıt Öztürk evlendi!

Paylaş
Büşra Pekin ve Beyazıt Öztürk evlendi!

Dün akşam ekranlara gelen Beyaz Show'da oyuncu Büşra Pekin, gelinliği giydi ve Beyazıt Öztürk ile nikah masasına oturdu

Dün akşam Kanal d'de ekranlara gelen Beyaz Show'a Ümit Besen, Arif Susam ve Cengiz Kurtoğlu konuk oldu. Ayrıca 'Kolonya Cumhuriyeti' filminde rol alan Büşra Pekin de büyük bir sürprizle programa katıldı.

BEYAZ NİKAH MASASINA OTURDU


Beyaz Show'a Büşra Pekin ile Beyazıt Öztürk'ün evliliği damga vurdu. Beyaz sonunda nikah masasına oturdu. Gelin ise oyuncu Büşra Pekin oldu. Fakat, Beyaz için mutlu başlayan gün kabusa dönmeye başladı.

DÜĞÜN GÜNÜ KABUSA DÖNDÜ


Aslında her şey çok güzel başlamıştı. Beyaz şeytanın bacağını kırdığını düşünüyordu. Büşra Pekin ise, Beyaz ile evlenmenin mutluluğunu yaşıyordu. Şahitleri de ayrılık şarkılarıyla gönüllerde taht kuran üç usta isim Ümit Besen, Cengiz Kurtoğlu ve Arif Susam’dı. Mutlu çift için yanlış şahit oldukları, nikah başlayınca ortaya çıkmaya başladı. Mikrofonu eline alan ustalar söyledikleri şarkılarla çiftin güzel gününü kabusa çevirmeye başladılar. Peki, nikah nasıl sonuçlandı? Beyaz sonunda evlenebildi mi? İşte dün ekranlara gelen Beyaz Show'da Büşra Pekin ve Beyazıt Öztürk'ün evlilik seramonisi...


BÜŞRA PEKİN KİMDİR?


Büşra Pekin, 30 Haziran 1982 yılında Suudi Arabistan'da dünyaya gelmiştir. Türk tiyatro ve dizi oyuncusudur. Aslen İzmirlidir. Dokuz Eylül Üniversitesi GSF Tiyatro bölümünden mezundur. 2005 yılında BKM Mutfak oyuncularına katılmıştır. Çok Güzel Hareketler Bunlar ile ünlenmiş Kutsal Damacana, Neşeli Hayat, Çok Film Hareketler Bunlar, İtirazım Var, Benim Adım Feridun gibi filmlerde rol almıştır.

Haberin Devamı