Sans Postasi Büyük ikramiye 20 milyon lira

Büyük ikramiye 20 milyon lira

Paylaş
Büyük ikramiye 20 milyon lira

Milli Piyango'nun 23 Nisan özel çekilişinde büyük ikramiye 20 milyon lira

Oyunseverler, Milli Piyango biletlerini ister gezici bayiden, ister bayiden isterlerse de millipiyangoonline.com’dan veya Milli Piyango Şans Oyunları uygulamasından alabilirler.

Haberin Devamı

Milli Piyango bilet tipleri üçe ayrılır; Tam Bilet, Yarım Bilet ve Çeyrek Bilet. Oynanan ve kazanılan bilet yarım bilet ise ikramiyenin yarısı; çeyrek bilet ise ikramiyenin çeyreği kazanılmış olur. Milli Piyango çekilişi 23 Nisan Cuma günü İstanbul’daki Şans Merkezi’nde yapılacak. Bu çekilişin bilet fiyatları 20 TL, 40 TL ve 80 TL.

MİLLİ PİYANGO SÖZLÜĞÜ

● Amorti: Milli Piyango biletinin her çekilişte son rakamına göre biletlere verilmekte olan ikramiye. Değeri biletin değeri kadardır.

● 5’li Oyna-Amorti Garanti: Terminalden oynanan 5’li Oyna- Amorti Garanti seçeneği ile oyuncular bayilerden son basamağı 0-4 arası veya 5-9 arası olan 5 bilet satın alabilirler. Böylece 0-4 ve 5-9 arasından çekilen amorti rakamını almış ve amorti ikramiyesini garantilemiş olurlar.

Haberin Devamı

● Teselli: Milli Piyango biletinin çekilişinde en büyük ikramiyeyi kazanan bilet numarasının, her hanesindeki rakama göre bir farklılık gösteren ikramiyedir. Yani bir rakamla büyük ikramiye kaçıranlara ödenen bir teselli ikramiyesidir.

● Hamiline Ait Olma: Milli Piyango oyunlarının tüm biletleri yasa gereği taşıyana (hamiline) aittir. Bileti ibraz eden her kişi, ikramiye almaya hak kazanır.

● Bayi Ödeme Yetkisi: Sabit ve gezici bayilerinin yasal olarak ödeyecekleri ikramiye tutarıdır. 5 bin liraya kadar olan ikramiyeler bayiler tarafından ödenmektedir.

● Sen Seç: Milli Piyango bayi terminalinden, kupon doldurmadan rakamların sistemce rastlantısal olarak seçilmesine dayanan sayısal oyun özelliğidir.