Kayseri Büyükşehir, 269 kişilik karla mücadele ekibi oluşturdu

Büyükşehir, 269 kişilik karla mücadele ekibi oluşturdu

Paylaş
Büyükşehir, 269 kişilik karla mücadele ekibi oluşturdu

Büyükşehir, 269 kişilik karla mücadele ekibi oluşturdu

KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ Büyükşehir Belediyesi, kış mevsiminde olumsuz hava koşullarına karşı 269 kişilik ekip oluşturdu. Gece başlayan kar yağışı nedeniyle özellikle Erciyes yolunda kar temizleme çalışması yapıldı.
Büyükşehir Belediyesi kış şartlarının günlük yaşantıya olan olumsuz etkilerini en aza indirmek amacıyla gerekli çalışmaları yapacak ekip oluşturdu. Gece başlayan kar yağışı ile birlikte kar temizleme çalışmalarına anında başlandı. Özellikle Erciyes Yolu’nda yoğunlaşan çalışmalarda 15 araç kullanıldı. Büyükşehir Belediyesi kent merkezindeki görev alanında bulunan 450 kilometrelik yol ağında yapılacak çalışmalar için 78 kar buz küreme ve tuzlama aracıyla 24 saat çalışma esasına göre görev yapacak 170 kişilik ekip oluşturdu.
Büyükşehir Belediyesi hinterlandındaki ilçeler ve bağlı mahallelerinde yapılacak çalışmalar için de Pınarbaşı, Sarız, Yahyalı, Develi, Tomarza, Sarıoğlan ve Kayseri Merkez olmak üzere 7 ayrı bölgede ekipler bulunuyor. Bu bölgelerde bulunan 44 araç ve 99 personel kar yağışına anında müdahale edecek.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı