Antalya Büyükşehir kırsalda yol çalışmalarını sürdürüyor

Büyükşehir kırsalda yol çalışmalarını sürdürüyor

Paylaş
Büyükşehir kırsalda yol çalışmalarını sürdürüyor

Büyükşehir kırsalda yol çalışmalarını sürdürüyor

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, Finike Alacadağ- Asarönü mahalleleri grup yolunda yol açma ve genişletme çalışması yapıyor. Yolun deforme olan bölümlerini söken ekipler, keskin virajları daha güvenli hale getiriyor.
Konforlu ve güvenli ulaşım için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Finike'ye bağlı Asarönü ve Alacadağ mahalleleri grup yolunda stabilize yol çalışmaları yapıyor. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı alt yapı ekipleri, 11 kilometrelik grup yolunda görüş açısının yetersiz ve dar olması sebebiyle tehlike arz eden keskin virajları kırıcı iş makineleriyle genişletiyor. Şarampolleri de temizleyen ekipler, zamanla deforme olan yolu iş makineleriyle söküyor, ardından yağmur suyunun akışını kontrol etmek için belirlenen bölgelere büz koyuyor.
BAŞKAN GEYİKÇİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ
Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Sorumlusu İsa Akdemir, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi ve Finike İlçe Hizmet Birimi Şube Müdürü Özgür Durmaz ile birlikte Asarönü ve Alacadağ mahalleleri grup yolu üzerinde çalışmaları yerinde inceledi. Alacağ Mahalle Muhtarı Ramazan Erol yolun güvenli hale gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yolumuz dar ve kötü durumdaydı. Yolumuza yapılan yama yetersiz kalıyordu. Muhittin Böcek Başkanımız sesimizi duydu ve çalışmalara başlandı. Emeği geçenlere teşekkür ederiz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı