Diyarbakır Büyükşehir Misafirhanesi'nden ücretsiz hizmet

Büyükşehir Misafirhanesi'nden ücretsiz hizmet

Paylaş
Büyükşehir Misafirhanesi'nden ücretsiz hizmet

Büyükşehir Misafirhanesi'nden ücretsiz hizmet

Rihan ALP/ DİYARBAKIR, (DHA)- DİYARBAKIR'da sokakta kalan, yaşlı ve kimsesiz vatandaşların, hasta ve hasta yakınları Büyükşehir Belediyesi'nin misafirhanesinde ağırlanacak.
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin tedavi amacıyla farklı kentlerden gelen hasta ve hasta yakınlarının konaklama sorunu yaşamaması için kurduğu misafirhane hizmet veriyor. Hava şartlarının kötüleşmesiyle birlikte Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu'nun talimatıyla, sokakta yaşayan yaşlı ve kimsesiz vatandaşlar da misafirhanede ücretsiz olarak ağırlanacak. Misafirhanede kalacak vatandaşlara kahvaltı verilecek ve oradaki diğer hizmetlerden de ücretsiz olarak faydalanacaklar.
Yenişehir İlçesi'nde Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren 136 oda ve 391 yataklı misafirhanenin her odasında mini buzdolabı, televizyon, saç kurutma makinesi, havlu ve kişisel bakım malzemeleri bulunuyor. Hasta yakınlarına, kahvaltı, revir hizmetleri, psikolojik danışmanlık ve rehberlik, çamaşırhane, ütü hizmetlerinin tümü ücretsiz olarak sunuluyor. Bu hizmetlerin dışında hasta yakınlarının hastane ortamından uzaklaşmalarını sağlamak amacıyla farklı günlerde moral geceleri ve çeşitli sosyal etkinliklerde düzenleniyor.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı