Antalya Büyükşehir'den hasta yatağı yardımı

Büyükşehir'den hasta yatağı yardımı

Paylaş
Büyükşehir'den hasta yatağı yardımı

Büyükşehir'den hasta yatağı yardımı

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi geçirdiği ameliyatlar sonrası yürüyemeyen ve yatağa mahkûm olan Mehmet Gökçe (77) ve Hafize Özkaya'ya (63) hasta yatağı yardımında bulundu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri Korkuteli Uzunoluk Mahallesi'nde yaşayan Mehmet Gökçe'ye ve Çaykenarı Mahallesi'nde yaşayan Hafize Özkaya'ya hasta yatağı temin etti. Bel fıtığından dolayı belden aşağısı felç olan ve iyileşebilmek için ameliyat olan Mehmet Gökçe yaklaşık 6 aydır yatağa mahkûm şekilde yaşamını sürdürüyordu. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı sosyal hizmet uzmanları tarafından yapılan inceleme sonrası Mehmet Gökçe'ye hasta yatağı temin edildi. Evine getirilen yatak sayesinde döşekte yatmaktan kurtulan Mehmet Gökçe, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e desteklerinden dolayı teşkkür etti.

HAFİZE TEYZE'DEN BAŞKAN BÖCEK'E TEŞEKKÜR

Korkuteli Çaykenarı Mahallesi'nde yaşayan ve 7 ay önce beline platin takıldıktan sonra vücudu enfeksiyon kaptığı için yürüyemez hale gelen Hafize Özkaya'ya da hasta yatağı temin edildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yatağı teslime dilen Hafize Özkaya, yardım elini uzattığı için Büyükşehir Belediye yetkililerine teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı