Merkez Büyükşehir’in bayram konserleri başladı

Büyükşehir’in bayram konserleri başladı

Paylaş
Büyükşehir’in bayram konserleri başladı

Büyükşehir’in bayram konserleri başladı

MERSİN, (DHA)- MERSİN Büyükşehir Belediyesi’nin bayram konserleri başladı. Şehrin dört bir yanında sürecek olan konserler, yaylalardan sahillere kadar uzanacak.
Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi’nin düzenlediği bayram konserleri, ilk gün 6 ilçenin 7 ayrı noktasında başladı.
Bayramın ilk konserleri; Akdeniz’de Çay Mahallesi, Mut’ta Sertavul Yaylası Pazar Yeri, Tarsus’ta Kırklarsırtı Mahallesi, Erdemli’de Tömük Flamingo 4 Sahil Sitesi ile Limonlu Faruk Şıhman Sitesi önü, Yenişehir’de Marina Akustik Park ve Anamur’da Rauf Denktaş Parkı’nda gerçekleşti. Bu konserlerde Hasan Yeşilgöz, Mehmet Çağlar, İsa Yazırlıoğlu, Şimal ve Orkestrası, Sidar Baran Taş, Seda İnan ile Haluk Şaş sahne aldı. Her yaştan Mersinlinin ve çok sayıda ailenin katıldığı konserlerde vatandaşlar bayram coşkusunu bir arada yaşadı.
Bayram boyunca her ilçede konserlerin yapılacağını ifade eden Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Koordinatörü Bengi İspir Özdülger, şunları söyledi:
“Bayram boyunca planladığımız bu konser dizimizi Mersinimiz'in 13 ilçesinde 35 ayrı noktada yapacağız. Sertavul’dan, Çamlıyayla’ya, Kızkalesi’nden Tarsus’a Erdemli’den Gülnar’a her yere ulaşacağız. Tüm vatandaşlarımızla bir aradabu güzel mutluluğu, bu bayram coşkusunu birlikte yaşayacağız. Bizim amacımız bu sevgi dolu şehrimizde, kültür mozaiği zenginliğinin bulunduğu şehrimizde bir arada sevgiyle, barış içerisinde bayramı yaşamak. Sizde görüyorsunuz, sevgili Mersinlilerin bu mutluğuna şahit oluyorsunuz. Bize gerçekten büyük bir keyif veriyor. Herkesin bayramını bu vesileyle kutlamış olmak isteriz. Sağlıkla, mutlulukla, huzur içerisinde, barış dolu nice güzel bayramlar yaşayalım istiyoruz.”
24 Temmuz’a kadar her gün 7 noktada sürdürülecek konserlerde,yerel sanatçılar sahne alacak.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı