Eğitim - Kariyer Çağ Üniversitesi Avrupa'da ilk 100'de

Çağ Üniversitesi Avrupa'da ilk 100'de

Paylaş
Çağ Üniversitesi Avrupa'da ilk 100'de

Çağ Üniversitesi bu yıl da görkemli bir mezuniyet törenine ev sahipliği yaptı. Avrupa'da ilk 100'de yer aldıklarını söyleyen Çağ Üniversitesi Çağ Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Lütfi Musa Bayboğan "Çağ Üniversitesi 1000 öğrenci mezun etmenin gururunu yaşıyor" dedi

Bayboğan Eğitim Vakfı ve Çağ Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Lütfi Musa Bayboğan yaptığı açıklamada “Geçen yılki hedefimiz Çağ Üniversitesi’ni Avrupa’daki özel üniversiteler arasında ilk 100’e arasına sokmaktı. Bu yıl, bu hedefimizi gerçekleştirdik ve Avrupa’da ilk 100'deyiz. Bu başarımızın yanı sıra hukuk fakültemiz ELSA’da 40 üniversite arasında Türkiye üçüncüsü olarak bizleri gururlandırdı. Akademisyenlerimiz başta olmak üzere Çağ camiasına ve özellikle öğrencilerimize teşekkür ediyor ve başarıların diliyorum” dedi.

Haberin Devamı

Açılış konuşmasını yapan Rektör Prof.Dr. Ünal Ay ise “Bir dünya üniversitesi olan Çağ Üniversitesi’nde bugün diplomalarını almak üzere ön safta yerlerini alan bu pırıl pırıl gençler uluslararası standartlarda eğitim alarak profesyonel iş yaşamındaki yerlerini rakiplerine fark atarak alacaklar” dedi.

Törende ELSA’da dereceye giren takım üyelerine ve hukuk fakültesi birincisine, Bayboğan Eğitim Vakfı ve Çağ Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Lütfi Musa Bayboğan teşekkür plaketi verdi. Ödüllerin ve diplomaların verilmesinin ardından öğrencilerin kep fırlatmalarıyla tören sona erdi.