Yaşam Çağatay Akman, 'Gece Gölgenin Rahatına Bak' ile 14 milyonu geçti

Çağatay Akman, 'Gece Gölgenin Rahatına Bak' ile 14 milyonu geçti

Paylaş
Çağatay Akman, 'Gece Gölgenin Rahatına Bak' ile 14 milyonu geçti

Piyasaya çıkardığı ilk parçası ile adından söz ettiren genç şarkıcı Çağatay Akman "Gece Gölgenin Rahatına Bak" adlı yeni klibiyle müzikseverlerin karşısına çıktı. Youtube trend videolar listesine girmeyi başaran Çağatay Akman, Gece Gölgenin Rahatına Bak adlı şarkısıyla birçok ünlü yıldızı geride bırakarak 14 milyon izlenmeyi geçti

Çağatay Akman, 12 Aralık tarihinde piyasaya sürdüğü "Gece Gölgenin Rahatına Bak" single parçası ile birlikte 14 miyon izlenme rakamını geçerek Youtube Trend Videolar listesine girmeyi başardı.

Gece Gölgenin Rahatına Bak” adlı parçanın sözlerini Koray Albayrak ile birlikte yazan genç şarkıcıya klip çekimlerinde yönetmen Yekta Özbilen eşlik etti. Parçanın aranjesini ise Mehmet Ali Sezer üstlenirken, Youtube’daki yayın platformu olarak 2645 Records tercih edildi.



Çağatay Akman kimdir?

Rap müzik ile yakından ilgilenen Çağatay Akman, ilk single parçası olan Gece Gölgenin Rahatına Bak’ı takipçilerinin beğenisine sundu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda gitar çalmayı ve şarkı söylemeyi oldukça sevdiği öğrenilen başarılı şarkıcının yaşı ile ilgili henüz bir açıklama yapmazken sosyal medyayı aktif olarak kullandığı dile getirildi. Popüler video uygulamalarından olan Scorp’ta da bir süre önce şarkı ile ilgili açılan başlığa onlarca video gönderilmiş ve şarkının nakarat kısmı şimdiden birçok kişi tarafından ezberlenmişti.

Haberin Devamı