Magazin Çağla Şikel, Emre Altuğ'a mutluluklar diledi

Çağla Şikel, Emre Altuğ'a mutluluklar diledi

Paylaş
Çağla Şikel, Emre Altuğ'a mutluluklar diledi

Çağla Şıkel, 7 yıllık evliliğin ardından Ocak 2013'te boşandığı Emre Altuğ'un, oyuncu Buse Narcı ile aşk yaşadığı haberine yorum yaptı

Eski eşi Emre Altuğ’un yeni birlikteliğine ilişkin konuşan manken, “Hayatında biri olması normal. Gerçekten öyle bir şey varsa ikisine de mutluluklar dilerim” şeklinde konuştu.

Çağla Şikel, oğulları Uzay ve Kuzey'in her şeyden önce geldiğini de sözlerine ekledi.

Emre Altuğ ve Çağla Şıkel, oğulları Uzay’ın 4. yaş günü için bir araya gelmiş, ayrılık sonrası sergiledikleri tavırla herkese örnek olmuştu.

BU SORU ÇAĞLA ŞİKEL'İ KIZDIRMIŞTI


Emre Altuğ, gazetecilerin kendisine 'Cici baba olmak hoşunuza gider mi?' şeklinde bir soru sorduklarını söylemiş ve şu sözlere yer vermişti: Gazetecilerle her zaman iyi geçindim ama ben alıngan biriyim. Bu soruya kızdım ve üzüldüm. Lütfen biraz daha anlayışlı olalım.

Eski eşine sorulan bu soruyu duyan Çağla Şikel de oldukça sinirlenmişti. Şikel; "Çocuklarımın babasına gidip "Cici baba olmak hoşunuza gider mi" diye soran gazeteci arkadaş veya arkadaşlar! Ne hale geldiniz siz ya! 'İşimiz bu bizim' kisvesi altında ne zamandan beri haddinizi aşmaya başladınız? Malzeme toplayabilmek adına insanları inciterek, damarlarına basarak belki de üzerek sormak mı işiniz? Böyle bir soruyu çocuklarımın babasına sorma sebebiniz eğer benim açıklamalarım ise bundan sonra konuyla ilgili benden tek kelime duyamayacaksınız." şeklinde konuşmuştu.


Haberin Devamı