Magazin Çağla Şikel hastaneye kaldırıldı

Çağla Şikel hastaneye kaldırıldı

Paylaş
Çağla Şikel hastaneye kaldırıldı

Güzel manken Çağla Şikel, katıldığı davette fenalaşarak, hastaneye kaldırıldı

İki çocuk annesi Çağla Şikel, Ankara terörü sonrası, ‘sokağa çıkmaya korkuyoruz’ açıklamasıyla magazin gündeminde çok konuşulmuştu. Beykoz Kundura Fabrikası’nda düzenlenen bir defileye katılan güzel manken, defilede fenalaşarak acilen hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

Düzenlenen defileye davetli olarak katılan ünlü manken, defile öncesi gülücükler saçarak basın mensuplarına poz verirken, bir anda fenalaştı. Şikel, baygın bir şekilde Kavacık’ta bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı.

İlk müdahalesi Acil Servis’te yapılan ünlü modelin yanına ilk koşan ise yakın dostu Bengü oldu. Şikel, yaklaşık iki saat müşahede altında tutuldu.

NEFES DARLIĞI YÜZÜNDEN

Şikel’in solunum yoluna bağlı nefes darlığı rahatsızlığından dolayı hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Hastaneden ayrılan Bengü, “Bugün spor yapmış, yorgunluk da var. Bunun sonucu biraz tansiyonu düşmüş. Serum bağladılar ama Çağla şimdi turp gibi maşallah” dedi. Bengü’den 15 dakika sonra ise hastane kapısında görünen Şikel, “Çok şükür bir şeyim yok” diyerek hemen kendisini bekleyen aracıyla evinin yolunu tuttu.

Haberin Devamı