Magazin Çağlar Ertuğrul: Kadın olsam erkeklere bakmam

Çağlar Ertuğrul: Kadın olsam erkeklere bakmam

Paylaş
Çağlar Ertuğrul: Kadın olsam erkeklere bakmam

Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu, interaktif talk show programı 'Hadi Be'ye, 'Yanımda Kal' filminin başrol oyuncularından Çağlar Ertuğrul konuk oldu

Çağlar Ertuğrul, son filmi 'Yanımda Kal' başta olmak üzere bilinmeyen yönlerine dair samimi açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

'ESKİ AŞKLARINIZLA BÖYLE GARİP BİR GEYİK DÖNSÜN'

Başarılı oyuncu, “Ex aşklarım hepinizi özledim toplanıp birlikte yemek yiyelim” tweeti hakkında, "Böyle bir sahne düşündüm. Yuvarlak bir masa, siz oradasınız ve ex aşklarınız, böyle garip bir geyik dönsün. Tek mekanda ve masa başında geçen... Bence ilginç olabilir. Güzel bir yemek diye başlar, sonra birbirlerine girerler ya da başka bir şey olabilir, ucu açık bir fantezi. Böyle ilginç bir konu çıkabilir" şeklinde konuştu.

'BİR DÖNEM SAKALDAN İĞRENDİM'

Çağlar Ertuğrul’un Instagram’da sakallarını keserken paylaştığı bir fotoğraf hakkında “Bir kadın olsan hangi Çağlar Ertuğrul’u beğenirsin?” sorusu yöneltilen oyuncu, "Kadın olsam erkeklere bakmam. Sakal yakıştığı durumlar oluyor, yakışmadığı durumlar oluyor. Özellikle bir dönem sakaldan iğrendim. Genel olarak Türkiye’de sokakta görmekten de iğrendim. Şimdi doğruya doğru benim kaşlarım kalın, dudağım ince, o yüzden sakalla onu biraz kompanse edebiliyorum" cevabını verdi.

Haberin Devamı

'ALIŞKIN OLDUĞUMUZ BASMA KALIP BİR FİLM DEĞİL'

Çağlar Ertuğrul, başrol oynadığı 'Yanımda Kal' filmi ile ilgili, "Filmimizi belirli bir türe sokmak istemiyorum. Komedi unsurları da var, romantizm de… İşin içinde draması da var. İnsana dair sıcak bir film. Alışkın olduğumuz basma kalıp romantik komedi ya da drama değil. Yani köşeleri olan bir film değil. Aslında çok sıcak bir film. 'Emir Kurt’u oynuyorum, Emir Kurt kimdir? Kaba tabiriyle 'zengin bir iş adamı' diyoruz ya ama o kadar köşeleri olan bir karakter değil. Kendi hırsıyla ve çabasıyla, ailesinin fazla zorlamasıyla o noktaya gelmiş birisi. Bundan da aslında kendi içinde rahatsız olan birisi, ta ki Zeynep’le karışılaşana kadar. Filmin konusu aslında bir tanışma hikayesi. Sonradan bir dostluğa ve aşka dönen bir hikaye ama ağırlıklı olarak drama içeren bir film" ifadelerini kullandı.

'ZOR AĞLARIM'

Çağlar Ertuğrul, "Normal hayatta çok zor ağlayan birisiyim. Senaryoyu daha okurken ağladım. Daha okurken tahmin etmeme rağmen sonunda duygulandım. O yüzden çok tatmin etti beni ve filmin içine girmek istedim" dedi.

Haberin Devamı