Cumartesi Postası Caitlyn korkutacak

Caitlyn korkutacak

Paylaş
Caitlyn korkutacak

Kim Kardashian'ın üvey babası Bruce Jenner 65 yaşında kadın olmaya karar verip cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirmişti

Hazırlayan: Uğur ALKAPAR

ugur.alkapar@posta.com.tr

Yeni adıyla Caitlyn Jenner, Vanity Fair Dergisi’ne kapak olmuş, geçiş sürecini yeni programında anlatacağını söylemişti. Bu sezon Lady GaGa’yı konuk edecek korku dizisi ‘American Horror Story’nin yapımcısı Ryan Murphy, Caitlyn Jenner’a rol teklif etti. Oyunculuğa sıcak bakan Caitlyn Jenner ders almaya başlamış.

Yürek hoplattı

Geçen yıl istanbul’da da konser veren Rita Ora, Londra’daki Heaven adlı gece kulübünde sahneye çıktı. Dansçılar eşliğinde yaptığı şovla yürek hoplatan Rita Ora özellikle erkek hayranlarından büyük alkış aldı.

Gömlek yok

Rihanna bazen teşhirciliğe yaklaşan cömert kıyafetleriyle tanınıyor. En sevdiği ise transparan elbiseler. Geçtiğimiz günlerde Los Angeles gecelerinde kulüp kulüp dolaşan Rihanna, bu kez ciddi görünümlü bir ceket-şort takımı seçmişti. Ama ceketin altına gömlek giymemişti!

Festival güzeli

47 yaşındaki Avustralyalı şarkıcı Kylie Minogue, Londra’nın ünlü Hyde Park’ında düzenlenen British Summer Time Festival kapsamında sahneye çıktı. Eski ve yeni şarkılarını binlerce kişilik koro eşliğinde söyleyen Kylie Minogue, seksi kostümleri ve danslarıyla dikkat çekti.

Kim der 40 yaşında?

‘Umutsuz Ev Kadınları’ dizisiyle ünlü Eva Longoria sıcak havanın tadını Miami’de çıkarıyor. Ancak yeterince dikkatli davranmıyor ve kaldığı otelin balkonunda paparazziler tarafından görüntülenmekten kurtulamıyor. Zaten kurtulmasına da gerek yok; 40 yaşındaki Latin güzel formda vücuduyla dikkat çekiyor.

Trafik oyunları

Enrique Iglesias’ın 19 Ağustos’ta Küçükçiftlik Park’ta vereceği konseri dört gözle bekliyorum. Ama biz beklerken Miami’den pek de hoş olmayan bir haber geldi: Enrique Iglesias bir trafik çevirmesinde polisi görünce şoför koltuğundan arkaya zıplayıverdi. Yanındaki tur menajeri de hızlıca direksiyona geçti. Polisler bunu fark edince ikili karakolda ifade verdi. Enrique Iglesias yalanlasa da alkollü olduğu için böyle davrandığı iddia ediliyor.

Sete plaj arası

Brezilyalı süper model Alessandro Ambrosio mankenlikten fazlasıyla para kazanıyor. Ülkesindeki bir pembe dizide rol alması istenince sırf eğlence olsun diye kabul etti. Bugünlerde Rio’da haftanın beş günü çekimlerde. Ama her fırsatta bikinisini giyip kendini plaja atmayı ihmal etmiyor.

7

Haberin Devamı