Spor Çakıroğlu'ndan Hacıosmanoğlu'na sert eleştiri

Çakıroğlu'ndan Hacıosmanoğlu'na sert eleştiri

Paylaş
Çakıroğlu'ndan Hacıosmanoğlu'na sert eleştiri

Eski Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) seçimli genel kurulundaki tutumu sebebiyle bordo-mavili kulübün başkanı İbrahim Hacıosmaoğlu'na sert eleştirilerde bulundu.

1967 Trabzonsporlular Derneği’nin İstanbul’da düzenlediği bir organizasyonda konuşan Çakıroğlu, Hacıosmanoğlu’na artık "Sayın" demeyeceğini belirterek, "Trabzonspor başkanlığı bugünden sonra yok hükmündedir. Bana göre o koltuk ve yöneticiler boştur. İbrahim Hacıosmanoğlu başkanım olduğu için utanıyorum" ifadelerini kullandı.

İbrahim Hacıosmanoğlu’nun sözlerini yerine getirmediğini savunan Çakıroğlu, "Hacıosmanoğlu, 3 seneden beri her söylediğinin tam tersini yapan birisi. Seçimden 20 gün önce Haluk Ulusoy’dan 30 milyon para istedi. Ulusoy, ’Ben para veremem ama arzu edersen Denizbank’tan kredi alırım’ dedi. Bunlara şahidiz. Ulusoy’dan parayı alamadı ama 20 milyonu Demirören’den alarak Trabzon’un onurunu sattı" diye konuştu.

"3 Temmuz"dan bu yana TFF önünde yapılan protestoların bordo-mavili kulübün tesislerine taşınması gerektiğini dile getiren Sebahattin Çakıroğlu, sözlerini şöyle tamamladı:

"Hiçbir kulübün spor tarihinde yemediği kadar cezayı 3 sezonda yiyeceksin, her gün ona hakaret ettiği için Trabzonspor’un 200-300 bin lirasını vereceksin, ’Bırakın bu işi, bu iş kapanmıştır. Ne kupası’ diyen federasyon başkanına destek vereceksin, Trabzon’daki kulüpleri arayarak çoğunu tehdit edeceksin ve ondan sonra da ’Ben oy kullanmadım’ diyeceksin. Federasyon protestolarına katılan kardeşlerime sesleniyorum, Türkiye’deki Trabzonluların protesto yeri artık TFF’nin önü değil Mehmet Ali Yılmaz Spor Tesisleri’dir. Oralara kadar yorulmanın anlamı yok. Ortağı Trabzonspor Kulübü Başkanı’dır. Federasyona bıraktıkları tüpü getirip, tesislerin önüne bırakıp, on binlerle yürümelidir. Yürümezler ise Trabzonsporluluğumdan utanırım."

AA

Haberin Devamı