Gündem Çakma Hüseyin!

Çakma Hüseyin!

Paylaş
Çakma Hüseyin!

İznik Halk Oyunları Festivali"ne katılan Brezilyalı Leonardo Muller, 'Çaycı Hüseyin' rolünü oynayan Alpaslan Özmol'la benzerliğiyle dikkat çekti

Bursa'nın İznik ilçesinde düzenlenen "2. Uluslararası İznik Halk Oyunları Festivali"ne katılan Brezilyalı Leonardo Muller, tıpa tıp benzediği bir televizyon dizisinde “Çaycı Hüseyin' rolünü oynayan Alpaslan Özmol'la Beyaz Şov'da bir araya gelmek istiyor.

Haberin Devamı

İznik’te düzenlenen festivale katılan Brezilya halk oyunları ekibinde bulunan Leonardo Muller, bir televizyon kanalında yayınlanan “Çocuklar Duymasın' adlı dizide ‘Çaycı Hüseyin’i candıran Alpaslan Özmol’a benzerliği sayesinde ilgi odağı oldu. Ekip rehberi tarafından, Alpaslan Özmol'ü internet sitesinden tanıma fırsatı bulan Brezilyalı Leonardo Muller, benzerlik karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Özmol'un çok başarılı bir oyuncu olduğunu söyleyen Muller, "Hüseyin'le Beyaz Şov'da tanışmak isterim. Çünkü, o program da, küçük boyumuz ve büyük sözlerimizle izleyenlerin kahkahaya boğulacağını düşünüyorum" dedi.

İnternetten diziyi izleyen ve Özmol'un 'Çaylaaaar' ve 'Adamı hasta etme Emine' repriklerini öğrenen Leonardo Muller'in bunları Brezilya'da da kullanacağını söyledi.

Haberin Devamı

Recai GÜLER/BURSA (DHA)