Türkiye (Son Dakika) Çakmak gazı çekerken sigara yakınca yandılar!

Çakmak gazı çekerken sigara yakınca yandılar!

Paylaş
Çakmak gazı çekerken sigara yakınca yandılar!

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde çakmak gazı çeken gençlerden bir tanesinin sigara yakması sonucu gaz tüpü patladı. Olayda yaralanan 6 gençten 5'i yanık ünitelerinde tedavi altına alındı

Olayla ilgili polisin yaptığı soruşturmada, 17 yaşındaki M.Ö.’nün evinin bodrum katında buluşan 19 yaşındaki Serkan Ö., 18 yaşındaki Anıl A., 19 yaşındaki Ali Ö., 18 yaşındaki Arif K. ve 16 yaşındaki E.A., çakmaklara doldurulan gazın bulunduğu küçük tüplerden iddiaya göre gaz çekmeye başladı.

Haberin Devamı

Çakmak gazını içlerine çeken gençlerden biri sigara yakmak istedi. Gencin elindeki çakmağı alevlendirmesiyle birlikte odaya dolan gaz gürültüyle patladı.

Patlamanın etkisiyle yaralanarak vücutlarında yanıklar oluşan Serkan Ö., Anıl A., Ali Ö., Arif K. ve E.A. Bülent Ecevit Üniversitesi(BEÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne, durumu iyi olan M.Ö. ise Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

SEVK EDİLDİLER

Vücutlarında ikinci ve üçüncü derece yanık oluştuğu tespit edilen gençlerden Serkan Ö. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Anıl A. Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Ali Ö. Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Arif K. ve E.A. ise Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ambulans ile sevk edildi.

Haberin Devamı

Sevk sırasında hastane önünde toplanan yaralıların yakınları, gazetecilerin görüntü almasını engelledi. Polis olayla ilgili soruşturmasına devam ediyor.

AA