Gündem Çakmakla oynayınca evini tutuşturdu

Çakmakla oynayınca evini tutuşturdu

Paylaş
Çakmakla oynayınca evini tutuşturdu

Kırıkkale'de kardeşleri ile evlerinin odasında oyun oynayan E.B.'nin (4) çakmakla oyunu yangın çıkardı

Evi kaplayan dumandan etkilenen 12 kişi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kırıkkale Kurtuluş Mahallesi 692. Sokak’ta bulunan bir apartmanın birinci katında oturan B. ailesinin çocukları E.B. odada kardeşleri ile oyun oynadığı sırada, elindeki çakmağı çakınca perdelerin tutuşmasına neden oldu.

Haberin Devamı

Ev bir anda dumanla kaplanırken, haber verilmesi üzerine olay yerine gelen Kırıkkale Belediyesi itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Dumandan etkilenen ve hamile olduğu belirtilen anne Cennet B.(32), çocukları Zeynep (12), Kadir (10), Onur (8), Efe (2), E.B. ile bayram ziyaretine gelen Zeynep Aktaş (50), Satılmış Aktaş (54), Yaşar Aktaş (23), Tuğba Aksoy, Arda Aksoy ve Elif Aksoy 112 Acil Servis ekipleri ve vatandaşların yardımı ile kentteki hastanelere kaldırıldı.

12 kişi, ilk tedavilerinin ardından taburcu edildi. Eve su almak için dışarıya çıktığını belirten E.’in babası Murat B. (35), oğlunun çakmakla oynadığı sırada eşyaları tutuşturduğunu belirterek, ev eşyalarının giysilerinin yandığını söyledi.

Haberin Devamı

DHA