Türkiye (Son Dakika) Çaldıkları telefonu geri gönderdiler

Çaldıkları telefonu geri gönderdiler

Paylaş
Çaldıkları telefonu geri gönderdiler

Çekmeköy'de bir mağazaya müşteri gibi gelen 4 kişi, pantolon, ayakkabı, kemer ve 2 cep tefonunu yanlarında getirdikleri poşete koyarak çaldı. Hırsızlar telefonları 10 lira verdikleri bir çocukla magazaya geri gönderdi

Güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan olay önceki gün Çekmeköy Çavuşbaşı Caddesi’ndeki bir giyim mağazasında meydana geldi. Mağazaya müşteri gibi gelen 4 kişi raflardaki ürünleri incelemeye başladı. Bu sırada mağaza sahibi Canan Kulaklı ve diğer çalışanlar, mağazanın arka tarafında müşterilerle ilgileniyordu.

ÇALDIKLARINI POŞETE KOYDULAR

Bir süre raflardaki ürünlere bakan 4 kişi, kimsenin kendileriyle ilgilenilmemesini fırsat bilerek işe koyuldular.Bir taraftan mağazanın arka tarafını kontrol eden hırsızlar bir taraftan da çaldıklarını yanlarında getirdikleri büyük bir poşetin içine koymaya başladılar. Güvenlik kameralarına aldırış etmeyen hırsızlar daha sonra hiçbir şey olmamış gibi çaldıklarıklarıyla birlikte hızla mağazadan ayrıldılar.

DUYARLI HIRSIZLAR

Bir süre sonra mağazanın ön tarafına gelen çalışanlar raflardaki ürünler eksik olduğunu fark ettiler. Mağazanın güvenlik kameralarını izleyen magaza sahibi, hırsızlık yapıldığı belirleyerek polis ekiplerine haber verdi. Polis ekipleri hırsızlığı yapan 4 kişiyi yakalamak için çalışma başlattı. İş yeri sahibi Canan Kulaklı yaklaşık 5 bin liralık hırsızlığın gerçekleştiğini belirterek, "2 dakika içinde 4-5 tane pantolon, 4 çift ayakkabı, kemerler ve 2 adet cep telefonu çalmışlar" dedi.

Kulaklı, hırsızlıktan birkaç dakika sonra yaşanan ilginç bir olayı da anlattı. Canan Kulaklı, küçük bir çocuğun telefonları geri getirdiğini söyleyerek, "Küçük bir çocuk cep telefonlarını geri getirdi. ’2 ağabey 10 lira verdi, bunları buraya getirmemi söyledi’ dedi. Bunlar duyarlı hırsızlar" diye konuştu. Polis gerçekleşen hırsızlık olayıyla ilgili inceleme başlattı

Haberin Devamı

DHA