Beden Sağlığı Çalışanlarının ortak olduğu hastaneyi çocuklar açtı

Çalışanlarının ortak olduğu hastaneyi çocuklar açtı

Paylaş
Çalışanlarının ortak olduğu hastaneyi çocuklar açtı

Başhekiminden, hemşiresine, doktorundan aşçısına, işletme müdüründen, banko görevlisine kadar çalışanlarının ortak olduğu İstanbul Kartal’daki İbni Sina Hastanesi'nin açılış kurdelesini çocuklar kesti

Açılış kurdelesini Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ahmet Emre Bilgili'nin evlat edindiği 3 yaşındaki Adem Bilgili'nin de aralarında bulunduğu 2-4 yaş arası çocukların kestiği hastane 56 yatak kapasiteli, 3 ameliyathane, 2 doğumhane, yeni doğan ve erişkin yoğun bakım, görüntüleme merkezi, biyokimya laboratuarı ve ambulans hizmeti verecek.

ÇALIŞANLAR DA İŞ YERİNE ORTAK OLDU

Türkiye'de ilk defa 'çalışanın iş yerine ortak olması' projesi de hayata geçirildi.

Açılış töreni öncesi açıklama yapan İbni Sina Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Sulu, "18 yıllık Küçükyalı’daki sağlık hizmetinden sonra İbni Sina Sağlık Grubu olarak Kartal’da tam teşekküllü hastanenin açılışını bugün yapıyoruz, bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni hastanede yeni bir oluşumla hastanede beraber çalıştığımız arkadaşlarımız başhekiminden, hemşiresine, doktorundan aşçısına, işletme müdüründen, banko görevlisine kadar birçok arkadaşımızı bu hastaneye ortak yaptık. Bu danışmanlığını yaptığım rahmetli Adnan Kahveci ile geliştirdiğimiz projelerden önemli biriydi, bugün bunu hayata geçirdik" diye konuştu.

Haberin Devamı