Türkiye (Son Dakika) Çalıştığı kuyumcudan 4.5 milyon liralık altın ve pırlanta çaldı

Çalıştığı kuyumcudan 4.5 milyon liralık altın ve pırlanta çaldı

Paylaş
Çalıştığı kuyumcudan 4.5 milyon liralık altın ve pırlanta çaldı

Marmaris'te çalıştığı kuyumcudaki çelik kasanın kopyasını çıkaran C.İ., toplam 4.5 milyon lira değerindeki pırlanta ve altını çaldı. MOBESE kayıtlarını inceleyen polis Rus sevgisiyle Ukrayna'ya kaçmayı planladığı ileri sürülen C.İ.'nin otomobilde bir kadınla birlikte olduğunu tespit etti

Marmaris'te, Ahmet Malik’e ait kuyumcuda çalışan C.İ., bu sabah patronunun İstanbul'da olmasını fırsat bilerek elinde valizle dükkana gitti.

Haberin Devamı

Dükkanı açarak içeri giren C.İ., nasıl elde ettiği henüz bilinmeyen kopyalanmış anahtarla çelik kasayı açtı.

Kasadaki 1.5 milyon liralık pırlanta ile 3 milyon lira değerindeki 25 kilo altını valize dolduran C.İ. işyerine ait kiralık otomobile kaçtı.

Durumun fark edilmesinin ardından işyerinin güvenlik kameralarını inceleyen polis, hırsızın C.İ. olduğunu tespit etti.

İşyerinin hırsızlığa karşı sigortalı olduğu öğrenildi.

RUS SEVGİLİSİYLE Mİ KAÇTI?

Polis, yaptığı araştırmada C.İ.’nin bir süredir Rus bir sevgili olduğunu ve kadının sürekli kuyumcu dükkanına gittiğini belirledi.

Arkadaşlarının ifadelerine göre; işten ayrılmayı düşünen C.İ.’nin Rus sevgilisiyle Ukrayna’ya gitmeyip planladığı öğrenildi.

Haberin Devamı

MOBESE kameralarının kayıtlarını inceleyen polis kaçtığı otomobilde C.İ.’nin yanı sıra bir kadının da olduğunu tespit etti.

C.İ.’nin kullandığı kiralık otomobilin araç takip sistemini inceleyen polis, son olarak İstanbul’da havalimanında olduğu belirlendi.

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer43754","43754","201604","43754-447925.jpg","1", "0","Tezgahtardan 4.5 milyon liralık soygun");

Ali GÜNDOĞAN / DHA