Yaşam Çam ağacından özel yılbaşı gelinliği yapıldı

Çam ağacından özel yılbaşı gelinliği yapıldı

Paylaş
Çam ağacından özel yılbaşı gelinliği yapıldı

Tam yılbaşında evlenmeyi hayal etmiş miydiniz? Bu hayalini gerçekleştirmek isteyenler için Sivas'ta bir gelinlik tasarımcısı yapay çam ağacı kullanarak özel bir gelinlik dikti...

Sivas’ta bir gelinlik tasarımcısı, yılbaşına özel yapay çam yapraklı gelinlik tasarladı.

Haberin Devamı

Yelda Şüheda Koru adlı tasarımcı, yılbaşı dolayısıyla yapay çam yaprakları ve kristal taşlarla tasarladığı gelinliği bir haftada hazır hale getirdi.

Bin adet yapay çam yaprağı ve kristal boncuğun kullanıldığı gelinlik, manken Merve Kıymacı tarafından gelinlik evinde tanıtıldı.

Tasarımcı Koru, yaptığı açıklamada, değişik projeler yapmayı sevdiğini söyleyerek, şunları kaydetti: "Yılbaşından dolayı böyle bir proje yapmaya karar verdik. Proje için İstanbul’a gidip görüşmeler yaptım. Güzel bir şey olacağını düşündüğümüz için böyle bir proje yapmaya karar verdik. Güzel bir çalışma oldu. Yaparken çok zevk aldık ve çok eğlendik. Dükkana gelen müşteriler çok şaşırıyorlar, değişik buluyorlar. Daha önce hiç kimsenin yapmadığını, Sivas’ta böyle bir projenin olmadığını söylüyorlar. Aslında Sivas’ta değil hiçbir yerde böyle bir proje yapılmadı."

Haberin Devamı

Gelinliği çok beğendiğini ifade eden manken Merve Kıymacı ilk kez böyle bir gelinlik gördüğünü, gelinliğin içinde kendisini ağaç gibi hissettiğin belirtti.

Halife Yalçınkaya / AA