Magazin Camdaki Kız dizisinde Muzo neden odasından çıkmıyor? Camdaki Kız Muzo gerçek hikayesi!

Camdaki Kız dizisinde Muzo neden odasından çıkmıyor? Camdaki Kız Muzo gerçek hikayesi!

Paylaş
Camdaki Kız dizisinde Muzo neden odasından çıkmıyor? Camdaki Kız Muzo gerçek hikayesi!

Camdaki Kız dizisinde Enis Arıkan'ın hayat verdiği Muzo (Muzaffer) karakterinin gerçek hayat hikayesi merak ediliyor. Camdaki Kız Muzo'nun neden sürekli odasında kapalı olduğunu merak eden izleyici Muzo'nun odasından neden çıkmadığının sorusunun cevabını aradı. İlerleyen bölümlerde Camdaki Kız'da Muzo ile Nalan arasında nasıl bir ilişki olacak?

Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun başrolünde yer aldığı, Kanal D’nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız'ın Muzo'su ile ilgili meraklar giderek artıyor.

Haberin Devamı

Dizinin ilk 3 bölümünde ortaya çıkmayan, kendisini odaya kapatan Muzo'nun gerçek hayat hikayesi de diziyi izleyenlerin gündemindeydi. Doğuştan bazı fiziksel problemleri olan Muzo bu sorunları nedeniyle kendisini etraftan soyutlayıp bütün zamanının kimseye görünmeden odasından geçiren bir kişi. Çok zeki ve yetenekli bir mimar olan Muzaffer, özellikle babası Rafet Koroğlu ve diğer aile üyelerinin fikirlerine saygı duyduğu tek kişi.

Sıklıkla vakit geçirdiği odasında kendine bir dünya kuran Muzaffer, kendini teknolojiye vermiş durumda. Dördüncü bölümde ortaya çıkan Muzo'nun Nalan'ın hayatına nasıl dahil olacağını izleyip göreceğiz.

CAMDAKİ KIZ MUZO'NUN HASTALIĞI NEDİR?

Camdaki Kız dizisinde Muzaffer karakteri Gülcihan ve Rafet Koroğlu'nun oğullarından birisidir. Camdaki Kız kitabındaki bilgilere göre; Muzaffer ailenin küçük oğludur. Önce Sedat, sonra Suat ve en son Muzaffer doğmuştur.

Haberin Devamı

Muzaffer için Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabında Kambur Muzo denilmektedir. Hiç görülmez, odası uzay istasyonu gibidir. Mühendislik üzerine çalışmaları mevcuttur. Babası Rafet, kendisinden çekinir ve Muzaffer'in sözüne itimat eder.

Kitaba göre Muzaffer ve Suat, diziye göre Selen, ikizdir, annesinin karnındayken Suat Muzaffer'in üstünde kalmıştır ve o yüzden kamburdur.