Magazin Camdaki Kız Hayri kimdir? Nalan'ın hayatına bir anda giren Hayri'nin gerçek hikayesi nedir?

Camdaki Kız Hayri kimdir? Nalan'ın hayatına bir anda giren Hayri'nin gerçek hikayesi nedir?

Paylaş
Camdaki Kız Hayri kimdir? Nalan'ın hayatına bir anda giren Hayri'nin gerçek hikayesi nedir?

Kanal D'nin gerçek hayat hikayesinden uyarlanan dizisi Camdaki Kız sezon finalinde Nalan'ın bir anda karşısına çıkan Hayri'nin, Nalan'ın hayatını nasıl etkilediğine şahit olacağız gelecek sezonda. Peki Camdaki Kız Hayri kimdir? Hayri Nalan'ın hayatında nasıl bir role sahip. İşte Camdaki Kız Hayri'nin kitapta geçen hikayesi...

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız yeni bölüm fragmanında Hayri karakteri ortaya çıktı. Hayri karakterine hayat veren isim henüz ortaya çıkmazken Hayr'nin kitaptaki gerçek hikayesi de bilmeyenler tarafından merak edilmeye başladı. İşte Camdaki Kız dizisinde Nalan'ın büyük aşkı Hayri ile ilgili merak edilenler....

Haberin Devamı

Rafet beyin Nalan’a şoför olarak tahsis ettiği kişi ise Hayri. Hayri, köyden İstanbul’a çalışmak için gelmiş, iri yarı, kara kaşlı kara gözlü, yağız bir Anadolu delikanlısı olarak betimleniyor. Nalan’ın güzelliği karşısında büyülenen Hayri, sürekli bir şekilde Nalan’ın etrafında olmaya çalışıyor. Arabada yolculuk ederken sürekli aynadan Nalan ile göz göze gelemeye çalışırken, iş yerinde ise Nalan’ın ofisinin penceresinin önünden ayrılmıyor.

Hayri’nin kendisine gösterdiği ilgiyi ilgiyi fark eden Nalan da bu ilgiden etkileniyor. Baştan beri sürekli vurgulanan Nalan’ın sevgiye ve ilgiye olan açlığını Hayri dolduruyor. Ancak Nalan her ne kadar Hayri’nin bu tavırlarından etkilense de o kadar namuslu bir kadın ki evli olduğu için asla Hayri’ye ilgi göstermiyor. Daha sonra zaten mutlu bir evliliği olmayan ve eşi Sedat’ın başkası ile olan ilişkisinden dolayı ilgisizliğinden bıkan Nalan, Sedat’tan boşanmak istediğini söylüyor. Sedat ise o kadar donuk ve ilgisiz bir tip ki, Nalan’ın boşanma isteğine bile herhangi bir tepki göstermiyor.

Haberin Devamı

Sedat’tan boşanan Nalan, Hayri ile ilişki yaşamaya başlıyor. Hayri, kaba saba Nalan’a bakıldığında çirkin ve yanına yakışmayan bir tip ve bilindiği gibi Nalan ise tam tersine görenleri güzelliği ile büyüleyen, prenses gibi bir kadın olmasına karşın Hayri’nin kendine gösterdiği sevgi ve ilgi ile Hayri’ye aşık oluyor.

Hayri, köyde büyümüş, annesi ve abisi başta olmak üzere sevdiği herkesi küçük yaşta kaybetmiş ezik denilebilecek bir karakter. Egosunu tatmin etmenin yolunu ise kendinden statü olarak yüksekte olan kadınları etkilemekte bulmuş. Her ne kadar Hayri kendini aşk adamı olarak nitelendirse de aslında çocukluktan gelen travmalarının sonucu olarak egosunu bu şekilde tatmin ediyor.

Nalan’ı da sevgi ve ilgiyle etkilemeyi başaran Hayri, aslında evli. Köyde bir eşi ve 3 kızı bulunan Hayri’nin evli olduğunu öğrenen Nalan, Hayri’yi o kadar çok seviyor ki bu durumu dahi kabulleniyor. İlerleyen zamanlarda Hayri’nin eşi de köyden geliyor ve Nalan’ın evine yakın bir yerde ev tutuyorlar. Hatta Nalan ve Hayri’nin kızları arkadaş dahi oluyor. Ancak ipler Hayri’nin Nalan’dan ayrılmak istemesiyle kopuyor. Nalan bu isteğin karşısında intihara bile kalkışıyor.

Haberin Devamı

Nalan’ın psikolojik sorunlarıyla baş edemeyen Hayri son çare olarak onu doktor hanıma getiriyor. Doktor hanım dahi bu çifti birbirine yakıştıramıyor. Prenses gibi bir kadının yanında Hayri gibi kaba ve çirkin bir adamı gören doktor hanım durumu yadırgıyor. Hayri’nin ayrılık isteğine karşı intiharın eşiğine gelen bu güzel kadının durumu doktor hanıma bile ilginç geliyor. Hayri ile konuşan doktor hanım durumun sonradan farkına varıyor.

Hayri hem karısı hem de Nalan ile birlikteyken başka bir kadınla daha birlikte olmaya başlıyor. Laz kızı olarak adlandırılan bu kadın da yine Hayri’den statü olarak üstün, sevgilisi sayesinde zengin ve pahalı zevkleri olan bir kadın. Laz kızı aynı zamanda astığım astık, kestiğim kestik bir kadın. Laz kızının Hayri’nin evli olduğundan haberi var ancak Nalan’dan haberi yok. Hayri’nin karısından boşanarak kendisiyle evleneceğini sanan Laz kızı, bu yönde sürekli Hayri’ye baskı uyguluyor ve onu öldürmekle tehdit ediyor. Hayri’de aslında Nalan’a zarar gelmemesi için ondan ayrılmak istiyor. Zaten Hayri Laz kızı tarafından bıçaklanarak öldürülür.

Haberin Devamı