Magazin Camdaki Kız ile Türk televizyon tarihinde bir ilk yaşandı

Camdaki Kız ile Türk televizyon tarihinde bir ilk yaşandı

Paylaş
Camdaki Kız ile Türk televizyon tarihinde bir ilk yaşandı

Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nın aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir aşk hikayesinin anlatıldığı dizisi “Camdaki Kız” ilk bölümü ile ekrana geldi.

Gülseren Budayıcıoğlu’nın aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir aşk hikayesinin anlatıldığı “Camdaki Kız”, bu akşam 20.00'de Kanal D ekranından izleyiciyle buluştu.

Haberin Devamı

Son dönemde gerçek hayat hikayelerinden uyarlanan dizileriyle büyük bir başarı yakalayan ve izleyicinin kalbinde taht kuran diziler yapan OGM Pictures, bu kez de “Camdaki Kız”la adından söz ettiriyor.

Gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız’da; Nalan karakterini Burcu Biricik canlandırıyor. Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent, Tuğrul Tülek’in oyuncu kadrosunda yer aldığı dizinin senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu kaleme alıyor, yönetmenliğini ise Nadim Güç üstleniyor.

Aynı sezonda 4 dizi

Burcu Biricik’in Nalan karakterini canlandırdığı ve Feyyaz Şerifoğlu’nun da Hayri karakterine hayat verdiği Camdaki Kız henüz ekrana gelmeden fragmanıyla sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Fragmanıyla merak uyandıran dizi ile aynı zamanda Türk televizyonlarında bu akşam bir ilk daha yaşandı.

Haberin Devamı

Gülseren Budayıcıoğlu’nun ‘Doğduğun Ev Kaderindir’, ‘Masumlar Apartmanı’ ve ‘Kırmızı Oda’dan sonra ‘Camdaki Kız’la dördüncü eseri aynı sezonda ekranlarda yer almış oldu.