Çameli Çameli Belediyesi'nden esnafa bardak desteği

Çameli Belediyesi'nden esnafa bardak desteği

Paylaş
Çameli Belediyesi'nden esnafa bardak desteği

Çameli Belediyesi'nden esnafa bardak desteği

DENİZLİ'de Çameli Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren pastane, lokanta, çay ocağı, otel ve restoranlara toplam 24 bin adet tek kullanımlık bardak desteği yaptı.
Koronavirüs döneminde ilçedeki işyerlerinde belirli aralıklarla dezenfeksiyon çalışması yapan Çameli Belediyesi, gıda sektöründe faaliyet gösteren pastane, lokanta, çay ocağı, otel ve restoranlara tek kullanımlık bardak desteğinde bulundu. Belediye ekipleri tarafından ilçe genelindeki esnaflara toplam 24 bin adet tek kullanımlık bardak dağıtıldı.
Çameli Belediye Başkanı AK Partili Cengiz Arslan, koronavirüs salgınıyla mücadelede esnafların yanında olmaya çalıştıklarını belirterek, "Tüm dünyanın karşı karşıya kaldığı bu salgın sırasında yaşananlar günlük ekonomide esnafın ne kadar önemli ve kritik bir yer tuttuğunu bir kez daha göstermiştir. Belediye olarak bu süreçte devletimizin bize sunduğu imkanlar doğrultusunda esnafımızın yanında olmayı amaçladık. Türkiye'nin sağlık alanında verdiği mücadelenin bir devamı olarak bizler de bu süreçte koronavirüs ile ilişkili risklerin azaltılmasına yardımcı olmak adına, esnaflarımız için tek kullanımlık plastik bardak desteği sağlıyoruz. Esnaflarımıza hayırlı işler ve bol kazançlar diliyorum" dedi.

Sezgin ÖZDEMİR (Çameli) / DENİZLİ, (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı