Magazin Can Gürzap taburcu oluyor

Can Gürzap taburcu oluyor

Paylaş
Can Gürzap taburcu oluyor

Sakarya'da motosikletin çarpması sonucu yaralanan ve bir süre yoğun bakım ünitesinde tedavi gören usta oyuncu Can Gürzap'ın yarın taburcu olacağı öğrenildi

Sakarya'da, 4 gün önce gece saatlerinde aracını park edip yolun karşısına geçmek isteyen sinema ve tiyatro oyuncusu Can Gürzap motosiklet çarpması sonucu yaralandı. Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi (SEAH) Cerrahi Yoğun Bakım ünitesine alınan ardından da servise geçen Can Gürzap'ın tedavisi sürüyor. Yüz kemiğinde kırık, beyin zarı ve beyin arasında kanama oluşan oyuncuya serum ve ilaç veriliyor.

Haberin Devamı

İNTERNETTEN HABERLERİ TAKİP EDİYOR

Çok sayıda test ve tetkikten geçen Can Gürzap'a kanama seviyesi düşük olduğu için cerrahi açıdan bir müdahale uygun görülmedi. Tansiyonu, kanaması ve genel durumunun anlık olarak takip edilebilmesi için yoğun bakımda tutulan Can Gürzap, günün belirli saatlerinde yanına giren yakınları ve dostlarıyla sohbet edip gazete ve internetten haberleri takip ediyor.

Hastanede kaldığı ilk günden beri bilinci açık olan Can Gürzap, 1 gün daha yoğun bakımda tutulacak.

Oyuncu, geçen 4 günde olduğu gibi iyi gitmeye devam ederse 27 Temmuz (yarın) tarihinde taburcu edilecek.

Vücudunda ve yüzünde ufak çapta yaralar oluşan Can Gürzap'ın, taburcu edildikten sonra bir süre daha evinde dinleneceği öğrenildi.

DHA