Magazin Can Kırıkları 3. bölüm fragmanı yayınlandı! Son bölümde neler oldu?

Can Kırıkları 3. bölüm fragmanı yayınlandı! Son bölümde neler oldu?

Paylaş
Can Kırıkları 3. bölüm fragmanı yayınlandı! Son bölümde neler oldu?

Can Kırıkları 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Can Kırıkları yeni bölümde Leyla, Cihan'ın tepesine çöküyor ama bu sefer de Zeynep'in hayatı tehlikede... Öte yandan flaş bir gelişme yaşanıyor ve Haşmet, Ercüment'in işini bitiriyor.

Can Kırıkları 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Can Kırıkları yeni bölümde Leyla, Cihan Karadağ'ın kafasına silahı dayıyor, tam işini bitirecekken eli kanlı adam onu Zeynep'le tehdit ediyor Bu sırada Zeynep kolundan vurulurken Leyla daha sonra vicdan azabı çekiyor. Haşmet, Cihan'ın yalvarışlarına rağmen Ercüment'i öldürüyor.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Zeynep Ercüment'e son kurşunu sıkarken Leyla olay yerine gelir. Leyla mesleği ve arkadaşı arasında bir seçim yapmak zorundadır. Zeynep'in geçmişte yaşadığı acıları öğrenen Leyla, cesedi ortadan kaldırmaya karar verir. Ne olursa olsun sonuna kadar Zeynep'in yanında olacaktır. Ancak iki kadını da kötü bir sürpriz beklemektedir.

Ercüment'in sakladığı tecavüz görüntüleri hala bir yerlerde, saatli bomba gibi beklemektedir. Zeynep bu görüntüleri bulmak için gizlice Cihan'ın evine girer. Kendi kurduğu tuzağa düşen Cihan ise Leyla'nın namlusunun ucunda, ölümle burun burunadır.

SON BÖLÜM İZLE