Ekonomi Can Otomotiv 20 Yaşında!

Can Otomotiv 20 Yaşında!

Paylaş
Can Otomotiv 20 Yaşında!

Can Otomotiv 20 Yaşında!

Peugeot ve Suzuki markasının İstanbul temsilcisi olan Can Otomotiv A.Ş kuruluşunun 20.yılını kutluyor. Can Otomotiv 20.kuruluş yıldönümüne ulaşmanın başarı ve mutluluğunu 08 Haziran Cuma akşamı verdiği yemekle iş ortakları, değerli müşterileri ve çalışanları ile birlikte paylaştı.



Can Otomotiv Yönetim Kurulu M. Cenap Yeğin ve Murat Yeğin’ in 1992 yılında küçük bir satış dükkanı ile çıktıkları 20 yıllık yolculukta geçmişten bugüne yaşananları anlattıkları gecede “Can Otomotiv 20 yıldan bu yana büyümesini sürdürüyor. Bizi bugüne getiren bize inanan ve güvenen tüm müşterilerimize, temsilcisi olduğumuz markalarımıza, değerli iş ortaklarımıza ve tüm çalışanlarımıza teşekkür ederiz” şeklinde konuştular.

Geç saatlere kadar süren gecede çalışanlara kıdem ödüllendirmeleri de yapılırken 20.kuruluş yıldönümü pastası tüm çalışanlarla birlikte büyük bir coşku ile kesildi.

Can Otomotiv 20.yıl kutlamalarına 2012 yılı sonuna kadar düzenleyeceği bir dizi etkinliklerle devam edecek.
Bu etkinlikler kapsamında Can Otomotiv su anda devam etmekte olan servis kampanyası ile servis hizmetlerinde tüm müşterilerine 01 Temmuz’ a kadar etkileyici indirimler ve çeşitli hediyeler sunmakta.

Haberin Devamı