Magazin Can Tanrıyar evleniyor

Can Tanrıyar evleniyor

Paylaş
Can Tanrıyar evleniyor

Ünlü televizyoncu, UçanKuş TV’nin Yönetim Kurulu Başkanı Can Tanrıyar ile cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Tamar Oner nikah masasına oturuyor.

Aralık 2019’dan bu yana birlikte olan Can Tanrıyar ile Tamar Oner yarın akşam aileleri ve yakın dostlarının bulunduğu bir törenle nişanlanacak. Oner Ailesi’nin, Acarkent’teki evinde gerçekleşecek törenden önce Hülya Koçyiğit ile eşi Selim Soydan, Tamar Onar’ı ailesinden isteyecek. Can Tanrıyar, Fenerbahçe muhabirliğinden geldiği için nişanda Aziz Yıldırım ve Abdullah Kiğılı gibi Fenerbahçe camiasının önemli isimleri yer alıyor. Sinan Akçıl-Burcu Kıratlı çifti, Müge Anlı, İzzet Çapa törene katılacak ünlü isimler.

Haberin Devamı

'Hiç ayrılmadık'

Can Tanrıyar, “Aşkı, mutluluğu, huzuru, heyecanı, her şeyi Tamar’da buldum. En çok sevindiğim, hem çocuklarımın, hem karşı tarafın ailesinin bu beraberliği onaylamaları. Çünkü mutsuzluk üzerine kurulu bir mutluluk olabileceğine inanmıyorum” dedi. Tamar Oner ise şunları söyledi: “Tanıştıktan 26 gün sonra evlenme teklif etti. Zaten ilk gün birbirimize aşık olmuştuk. Sonrasında hiç ama hiç ayrılmadık, her an beraberdik. Çok mutluyum. Sonsuza kadar birlikte olacağız inşallah.