Magazin Can Yaman’ın ‘libido’ sözlerine ünlülerden tepki yağdı

Can Yaman’ın ‘libido’ sözlerine ünlülerden tepki yağdı

Paylaş
Can Yaman’ın ‘libido’ sözlerine ünlülerden tepki yağdı

Son zamanların en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Can Yaman Hürriyet’e verdiği röportajdaki açıklamalarıyla ünlülerden tepki aldı.

'Problem yaşadım'

Can Yaman geçen pazar Hürriyet’e verdiği röportajda başrol çiftlerinin libodosunun yüksek olması gerektiğini açıklamıştı. ‘Erkenci Kuş’taki partneri Demet Özdemir için şöyle konuşmuştu:

Haberin Devamı

“Oyuncular ikiye ayrılıyor; libidosu olanlar, olmayanlar. Cast buna göre yapılmalı. Son yıllarda işi tutmayan jönlere bak; hepsinin libidosusuz partnerleri vardı. Seyirciye ‘Bunlar gerçekten sevişiyor mu sevişmiyor mu’ diye sordurtamazsan o iş tutmaz. Demet’le 20’nci bölümde sevgili olduk. Demet snob olsaydı olmazdı. Ama ‘Hangimiz Sevmedik’te oynadığım Selen Soyder ile bu yüzden problem yaşadım. Gel de kamera önünde aşk çek.”

Selen Soyder: Ayakları baş yaptınız

Can Yaman’ın açıklamasına tepkiler çığ gibi büyüyor. Sette kavga edip mahkemelik olduğu Selen Soyder, eşi Oren Fransez’le çektirdiği kareye, “Çok şükür ki bugüne bugün libidosu düşük, snop bir kadınım, falan filan” diyerek, gülen emojileri koydu ve Can Yaman'a öyle cevap verdi.

Haberin Devamı

Selen Soyder, bir kadın takipçisinin, “Sen de gündeme gelmek için hemen cevap ver tabii” sözlerine, “Evet, üç senedir habire cevap yetiştirdim kendisine... Mahkemeye verdim, ceza aldı, sustum. Ayakları tepemize baş yaptınız. Kadının en büyük düşmanı kadındır. Bir gün böyle bir şey yaşarsan, bu satırlarımı açıp okursun” karşılığını verdi.

Oyuncu, “Senin libidon yok, libidon yok” yorumuna ise, “Libidon kadar konuş!” notunu düştü.

Genco Erkal: Beyni var mı yok mu onu tartışsak nasıl olur?

“Genco Erkal, “Libidosu var mı, yok mu yerine; beyni var mı, yok mu onu tartışsak nasıl olur?” açıklamasını yaptı.

Nilgün Belgün: Beyin; vücudumuzun en önemli organı

Nilgün Belgün “Kırk yıllık oyuncuyum bunu ilk defa duydum. Beyin; vücudumuzun en önemli organı” diye konuştu.

Behzat Uygur: Biz ne yapacağız şimdi?

Behzat Uygur, “Biz hep kardeşim Süheyl ile oynuyoruz, ne yapacağız şimdi” diye esprili bir karşılık verdi. Can Yaman’ın son partneri Demet Özdemir sessizliğini bozmadı, sorulara yanıt vermedi.

Tuba Ünsal: Sizden de erkek egemen kro dünyadan da bıktık

Tuba Ünsal da Can Yaman’ın sözlerini şöyle eleştirdi:

“O kadar talihsiz açıklamalar yapmış ki. Bu erkek maço zihniyetinden çıkıp gerçek üretime konsantre olsak, gerçek sanatı üretmenin yarattığı libidodan bahseder olurduk.

Sizden de sizin yarattığınız erkek egemen kıro dünyadan da bıktık. Senin şimdi karısını döven adamdan ne farkın kaldı? Zihniyet aynı.”

Fanları topa tuttu

Bu arada Can Yaman’ın fanları, oyuncuyu eleştiren ünlüleri sosyal medyadan topa tuttu.