Türkiye (Son Dakika) Çanakkale'de kadın yol kenarında kabusu yaşadı!

Çanakkale'de kadın yol kenarında kabusu yaşadı!

Paylaş
Çanakkale'de kadın yol kenarında kabusu yaşadı!

Çanakkale'de bir kadına cinsel saldırıda bulunduğu öne sürülen kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çanakkale'nin Ezine ilçesine bağlı Uluköy mevkiinde 19 Ekim Perşembe günü arabasıyla yolda seyir halinde olan bir kadın, telefonla konuşmak için yol kenarında durdu.

Bu esnada kadının yanına gelen E.T., kadını kolundan çekip araçtan indirdi. Cinsel saldırı girişimi esnasında yoldan geçenler durumu fark edip, E.T’yi olay yerinden uzaklaştırdı.

AYNI SUÇTAN CEZAEVİNDE YATMIŞ


Şoka uğrayan kadın durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Jandarma ekipleri yaptıkları araştırmada E.T. isimli kişinin daha önce 'Cinsel Suçlar ve Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma' suçlarından cezaevinde yattığı ortaya çıktı.

"SEN BENİMSİN, KİMSEYE YAR ETMEYECEĞİM"


Öte yandan, E.T. isimli kişinin daha önceden aynı kadını takip ettiği ve kadına, birkaç gün sonra evlenecek olmasına rağmen ‘Sen benimsin, seni kimseye yar etmeyeceğim. Seni düğünden alacağım’ yazılı bir not bıraktığı öğrenildi.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ


Yaşanan bu olayların ardından jandarma özel ekip kurarak, E.T.'yi aramaya başladı. Yapılan araştırma neticesinde zanlı E.T, 23 Ekim Pazartesi günü Körüktaşı Mahallesi'nde ağaçlık alanda yakalandı. Cumhuriyet Savcısının talimatıyla gözaltına alınan zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberin Devamı