Merkez Çanakkale'de 50 başarılı öğrenciye bisiklet hediye edildi

Çanakkale'de 50 başarılı öğrenciye bisiklet hediye edildi

Paylaş
Çanakkale'de 50 başarılı öğrenciye bisiklet hediye edildi

Çanakkale'de 50 başarılı öğrenciye bisiklet hediye edildi

ÇANAKKALE Belediyesi ve Türkiye Yardımseverler Derneği Çanakkale Şubesi tarafından, 'Pedallar Hayallere Dönsün' projesi kapsamında 50 öğrenciye bisiklet hediye edildi.

Çanakkale'de Gençlik Haftası kapsamında Halk Bahçesinde düzenlenen bisiklet törenine Vali Yardımcısı Ali Candan, Belediye Başkanı CHP'li Ülgür Gökhan, dernek üyeleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törende dernek yönetimi, Başkan Gökhan'a destekleri nedeni ile plaket takdiminde bulundu. Gençlerin başarı ve gayretlerinin her zaman takdir edilmesi gerektiğini belirten Başkan Gökhan, Yardım Severler Derneği'nin çok anlamlı bir proje ortaya koyduğunu ifade ederek şunları söyledi:

"Bugün 50 çocuğumuza 50 bisiklet vereceğiz. Farklı okullardan başarılı çocuklarımız tespit edilmiş ve şimdi de onlara bisikletleri teslim edeceğiz. Başarılı çocuklarımızın bilinçlendirilmesi ve onların bu çabalarının ödüllendirilmesi de çok önemli. Yani boşuna pedal çevrilmeyecek. Pedallar çevrilecek, başarılar da ödüllendirilecek. Onun için çocuklarımız bu bisikletleri güle güle kullanacaklar. Ama bir şart var, dikkatli kullanacaklar ve trafik kurallarına uyacaklar. Dolayısı ile burada gençlerimizin biraz da sorumluluğu olacak."

Başkan Gökhan, konuşmasının 'Pedallar Hayallere Dönsün' projesi kapsamında 50 başarılı öğrenciye bisikletlerini takdim etti. Tören hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

ÇANAKKALE, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı