Türkiye (Son Dakika) Çanakkale'de kaza: 5 ölü 1 yaralı

Çanakkale'de kaza: 5 ölü 1 yaralı

Paylaş
Çanakkale'de kaza: 5 ölü 1 yaralı

Çanakkale'nin Gelibolu İlçesi Bolayır Mevkii'nde 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 5 kişi hayatını kaybedetti, 1 kişi de ağır yaralandı

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesine bağlı Bolayır beldesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 5 kişi feci şekilde can verirken, 1 kişi de ağır yaralandı. Kazaya karışan araçlardan bir tanesinin tavanı koparken, içinde bulunan 3 kişi feci şekilde hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

KAMYON SIKIŞTIRINCA KARŞI ŞERİDE GEÇTİ!

Edinilen bilgiye göre; Edirne’nin Keşan ilçesinden, Gelibolu ilçesi istikametine seyreden ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 06 DD 9736 plakalı otomobil, önünde seyreden ve bir kamyon tarafından sıkıştırılan 22 RL 702 plakalı otomobile çarpıktan sonra yoldan çıkarak karşı şeride geçti. Süratli olduğu öğrenilen araç bu sırada Gelibolu’dan Keşan istikametine seyreden ve sürücüsü öğrenilemeyen 34 BS 5153 plakalı otomobile çarptıktan sonra tarlalık alana uçtu. Bu sırada araçtaki sürücü ve yanında bulunan bir kişi, araçta fırlayarak feci şekilde can verdi. Bir kişi ise ağır yaralandı.

OTOMOBİLİN TAVANI KOPTU!

Çarpmanın etkisiyle yoldan çıkan 34 BS 5153 plakalı otomobil ise uzun süre takla attıktan sonra tarlalık alan içerisine düştü. Otomobilin tavanı koparken, araç içerisinde bulunan 3 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Olay yerine gelen ambulansla ağır yaralanan bir kişi Gelibolu Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, olay yerine de çok sayıda ambulans sevk edildi. Araçtan fırlayan 2 kişi ile tavanı kopan 34 BS 5153 plakalı otomobildeki 3 kişi, olay yerine gelen cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından olaydan yaklaşık 4 saat sonra olay yerinden kaldırılarak, Gelibolu Devlet Hastanesi Morgu’na götürüldü.

Haberin Devamı

SAVCI VE JANDARMA BASIN MENSUPLARINA ENGEL OLDU

Öte yandan, kazayı görüntülemek isteyen basın mensuplarına olay yerinde bulunan Gelibolu Cumhuriyet Savcısı ve Gelibolu Jandarma Komutanlığı ekipleri engel oldu. Sadece bir aracın görüntüsünün çekilmesine izin veren savcı ve jandarma daha sonra gazetecileri olay yerinden uzaklaştırırken, kazayla ilgili bilgi de vermedi. Öte yandan, olay yerinden uzun süre sonra kaldırılan araçtaki ölüleri gören çok sayıda sürücü de şok geçirdi. Kazada hayatını kaybedenlerin kimlikleri açıklanmadı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.