Eğitim - Kariyer Çanakkale'ye yeni okul

Çanakkale'ye yeni okul

Paylaş
Çanakkale'ye yeni okul

Bahçeşehir Koleji, 2019-2020 eğitim öğretim yılında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) kampüsünde açacağı okulun tanıtımını yaptı.

Tanıtım toplantısında konuşan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi kampüsünün gelecekte Türkiye’nin en iyi kampüslerinden biri olabileceğini belirtti. Çanakkale’de açılacak Bahçeşehir Koleji’ni üniversite, vilayet ve halkın sahiplendiğine değinen Yücel, sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz artık eğitimin nasıl olabileceğini, gelecek nereye gidiyor bunları düşünebiliyoruz, görebiliyoruz. Eğer biz ülke olarak değişen bu dünyaya ayak uyduramazsak, buna ayak uydurabilecek nesiller yetiştiremezsek, 4’üncü Endüstri Devrimi’ni ıskalarız. Sanayi Devrimi’ni yakalayamadık. Şimdi bu çağı yakalamamız lazım” 1

Haberin Devamı

30 KAMPÜSTE EĞİTİM

Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ ise Çanakkale kampüsünün ve bu yıl kuruma katılacak yeni kampüslerin açılmasıyla eylül ayından itibaren 130 okulla, 130 kampüsle Türkiye’ye hizmet vermeye başlayacaklarını vurguladı. Bunun yaklaşık 100 bin öğrenci ve 15 binin üzerinde eğitimci anlamına geldiğini belirten Dağ, “Bahçeşehir Koleji olarak bizim yeni okullar açarken, en büyük motivasyonumuz Çanakkale’den Silopi’ye, Trabzon’dan Antalya’ya, en doğusundan en batısında, en kuzeyinden en güneyine çocuklarımıza kaliteli eğitimi ulaştırmaya çalışmak” dedi.