Spor 'Canaydın'ın değerini ölmeden önce anlayabilseydik'

'Canaydın'ın değerini ölmeden önce anlayabilseydik'

Paylaş
'Canaydın'ın değerini ölmeden önce anlayabilseydik'

Galatasaraylı eski futbolcu Hasan Şaş, kulübün eski başkanlarından Özhan Canaydın'ın vefatından büyük üzüntü duyduğunu belirterek, "Özhan Canaydın, hep 'Galatasaray'ı nasıl ileriye taşırız'ı düşünüyordu" dedi

Canaydın ailesini, Bursa Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikalarında ziyaret ederek, başsağlığı dileğinde bulunan Hasan Şaş, daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Şaş, sürekli Galatasaray’ı düşünen Özhan Canaydın’ın, sarı-kırmızılı kulüple ilgili iyi veya kötü neler yapıldığını çok iyi takip ettiğini belirterek, yaşananları bir deftere yazan Canaydın’ın, bu defteri kendisine ve bazı futbolculara gösterdiğini dile getirdi.

"Ölüm herkesin başına gelecek ama keşke biz, Özhan Canaydın’ın değerini, ölmeden önce tam olarak anlayabilseydik" diyen Şaş, kendisinin vicdanen rahat olduğunu, Canaydın’ı ölmeden önce dört kez ziyarete ettiğini vurguladı.

Şaş, Özhan Canaydın’a yönelik Ali Sami Yen Stadı’nda açılan pankartın, Canaydın ve ailesini çok üzdüğünü dile getirerek "Özhan Canaydın, hep ’Galatasaray’ı nasıl ileriye taşırız’ı düşünüyordu. O pankartı açanların vicdanları acaba rahat mı" dedi.

Hasan Şaş, "O pankartı açan ve açtıranlar kim?" yönündeki soruya, "Onlar kendilerini biliyorlar" yanıtını verdi.

AA

Haberin Devamı