Türkiye (Son Dakika) Caner beyin tümörü savaşını kaybetti

Caner beyin tümörü savaşını kaybetti

Paylaş
Caner beyin tümörü savaşını kaybetti

Beyin tümöründen ölen Caner, gözyaşlarıyla toprağa verildi

Çanakkale’nin Gelibolu İlçesi’nde, ortaokul öğrencisi 13 yaşındaki Caner Sabırlıoğlu, beyin tümörüne karşı verdiği yaşam savaşını kaybetti. Ölümü büyük üzüntü yaratan Caner, arkadaşlarının da katıldığı cenaze töreniyle gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Haberin Devamı

BAŞ AĞRISI ŞİKAYETİYLE HASTANEYE GİTTİ

Arzu ve Hüseyin Sabırlıoğlu çiftinin üç çocuğunun en küçüğü, 100’üncü Yıl Gelibolu Barış Ortaokulu 8’inci sınıf öğrencisi Caner Sabırlıoğlu’na, baş ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede iki yıl önce, beyin tümörü teşhisi konuldu. Tedavisi başlayan, son beş aydır ise Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yatan Caner Sabırlıoğlu dün yaşamını yitirdi. Küçük çocuğun tekrar sağlığına kavuşmasını bekleyen ailesi, yakınları ve öğretmenleri ölümü üzerine yasa boğuldu.

HERKESİ AĞLATTI

Caner Sabırlıoğlu için bugün Gazi Süleyman Paşa Camii’nde yapılan cenaze törenine ailesi, arkadaşları, öğretmenleri ve okul müdürünün yanı sıra Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Atik Ekin, belediye meclis üyeleri, Gelibolu Belediyesi eski Başkanı Cihat Bingöl de katıldı. Sınıf ve okul arkadaşları, Caner Sabırlıoğlu’nun fotoğraflarını yakalarına taktı. Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Caner Sabırlıoğlu’nun cenazesi Alaeddin Kalfa Mezarlığı’nda gözyaşları içinde toprağa verildi.

Haberin Devamı

Acı haber sonrası geriye Caner'in ailesiyle mutlu anlarını gösteren fotoğraflar kaldı...