Magazin Caner Çalışır öldü! Caner Çalışır’ın ölüm nedeni

Caner Çalışır öldü! Caner Çalışır’ın ölüm nedeni

Paylaş
Caner Çalışır öldü! Caner Çalışır’ın ölüm nedeni

Sabah saatlerinde gelen üzücü bir haberle herkes büyük bir şok yaşadı. DJ'lik yapan 31 yaşındaki sosyal medya fenomeni Caner Çalışır, sabaha karşı hayatını kaybetti. Gencecik yaşta hayata gözlerini yuman Caner Çalışır'ın ani ölümü herkeste şok etkisi yarattı. Herkes "Caner Çalışır neden öldü?" diye merak etti. Caner Çalışır kim? Caner Çalışır neden öldü? İşte Caner Çalışır'ın ölüm nedeni.

DJ Caner Çalışır, sabaha karşı hayatını kaybetti. Acı haberin ardından sevenleri ya da onu tanımayanlar Caner Çalışır ile ilgili detayları merak etti. Caner Çalışır kimdir? Caner Çalışır nasıl popüler oldu? Caner Çalışır neden öldü? Tüm detaylar haberimizde.

Haberin Devamı

Radyo ve televizyon mezunu olan Caner Çalışır, herkesin diline dolanan "Ablan star bebeğim"i bulan kişi. 1989 doğumlu olan Caner Çalışır, Kerimcan Durmaz'ın snap'leriyle popüler olsa da aslında onu ilk olarak Hakan Kakız'la başladığı televizyon ve sosyal medya macerasıyla tanıdık.

Caner Çalışır kimdir?

Posta

O zamanlar çok popüler olarak "Vine" uygulamasını telefonuna yüklemesiyle hayatı değişen Caner Çalışır, Vine'daki popülerliğinin artmasıyla birçok dizide konuk oyuncu oldu. Çeşitli radyo programlarıyla da sesini duyurdu. Kendi halinde bir hayatı olan Caner Çalışır, Instagram'a attığı birbirinden eğlenceli videolarla insanları eğlendirmeye çalışıyordu. Bir süre sonra da gece kulüplerinde DJ'lik yapmaya başladı. Sahne aldığı mekanlarda adım atacak yer kalmıyordu.

Haberin Devamı

"Ablan star bebeğim"

Posta

Onu en çok "Ablan star bebeğim", "Bir Beverly Hills kızı olmak istiyorsan..." ve "Anniiiiiğ" sözleriyle tanıdık. Ve bu sözler hemen hemen herkesin dilinden düşmedi. Kendine has tavırları, birbirinden komik ve eğlenceli videoları ile de onu çok sevdik!

Ben radyo ve televizyonculuk mezunuyum. Vine ilk çıktığında telefonuma yükledim. Arkadaşım Berna Arıcı ile tatile gitmiştik. Sürekli Vine çekelim diyordu. Ben de tamam dedim. Birlikte Vine çektik. ‘’Berna saçında kene var topla topla gene var’’ diye bir Vine’dı. Çektiğimiz bu Vine, Okan Bayülgen, Taci Kalkavan gibi sosyal medya fenomenleri tarafından ReVine yapıldı. Ertesi gün uyandığımda haber sitelerinde çektiğim Vine’ın adını gördüm. Bu ne böyle, bu ne kafalar diye şeyler gördüm. "Berna sil lütfen yayınlama" demiştim. Ama iyi ki de silmedi. Bizim serüvenimiz ilk o Vine ile başladı.